theGladyator01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,029
Bir dostuma PCİE5 ve ATX 3.1 desteği olduğu için ve marka kaliteli olduğu için bunu önerdim. Bu PSU nasıldır?
hocam gpu guc gırısınden kac tane var 2 mı 3 mukasımdan beri kullanıyorum bi problem yok sessiz sakin işini yapıyor güzel bence
5070 9070xt 7900x3d 7900x gibi bileşenlerde kullanıldı revo 850w. yağ gibi akıyor tıkır tıkır.Bir dostuma PCİE5 ve ATX 3.1 desteği olduğu için ve marka kaliteli olduğu için bunu önerdim. Bu PSU nasıldır?
3x 8 pin var 1x 16 pin var diye hatırlıyorum ben gen5 olanı kullanıyorum diğerleri kasanın altında hatırladığım kadarıyla böylehocam gpu guc gırısınden kac tane var 2 mı 3 mu
onerırmısın hocam alınır mı sence3x 8 pin var 1x 16 pin var diye hatırlıyorum ben gen5 olanı kullanıyorum diğerleri kasanın altında hatırladığım kadarıyla böyle
Alacak çocuk Bursa da , high Power PSU üreticisi zart zurt bir marka değil.ben kendim hayatim boyunca 4 kere psu zortladigi icin psu degistim thermallake gibi zart zurt markalardan ve psu tierlistinde a seviyesinin altinda olan hicbir psu yu bu saatten sonra almam yasadigin ilin sebekesi rezilse iyi bir psu al
ben sorun yaşamadım sessiz çalışıyor baya kabloları da siyah kasa içinde sırıtmıyor mis gibi ürün işini iyi yapıyoronerırmısın hocam alınır mı sence
markaya çok aldanmamak lazımben kendim hayatim boyunca 4 kere psu zortladigi icin psu degistim thermallake gibi zart zurt markalardan ve psu tierlistinde a seviyesinin altinda olan hicbir psu yu bu saatten sonra almam yasadigin ilin sebekesi rezilse iyi bir psu al
kardes a tier alti almam dedim bende?markaya çok aldanmamak lazım
A Tier Thermaltke Toughpower da var HİGH POWER da var.kardes a tier alti almam dedim bende?
Fiyatı dahilinde alabileceğin en iyi psu.Bir dostuma PCİE5 ve ATX 3.1 desteği olduğu için ve marka kaliteli olduğu için bunu önerdim. Bu PSU nasıldır?