High power element revo atx 3.1 850w 80+ bronze alınır mı?

theGladyator01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,029
Bir dostuma PCİE5 ve ATX 3.1 desteği olduğu için ve marka kaliteli olduğu için bunu önerdim. Bu PSU nasıldır?

kasımdan beri kullanıyorum bi problem yok sessiz sakin işini yapıyor güzel bence

ben kendim hayatim boyunca 4 kere psu zortladigi icin psu degistim thermallake gibi zart zurt markalardan ve psu tierlistinde a seviyesinin altinda olan hicbir psu yu bu saatten sonra almam yasadigin ilin sebekesi rezilse iyi bir psu al

hocam gpu guc gırısınden kac tane var 2 mı 3 mu
3x 8 pin var 1x 16 pin var diye hatırlıyorum ben gen5 olanı kullanıyorum diğerleri kasanın altında hatırladığım kadarıyla böyle

3x 8 pin var 1x 16 pin var diye hatırlıyorum ben gen5 olanı kullanıyorum diğerleri kasanın altında hatırladığım kadarıyla böyle
onerırmısın hocam alınır mı sence

ben kendim hayatim boyunca 4 kere psu zortladigi icin psu degistim thermallake gibi zart zurt markalardan ve psu tierlistinde a seviyesinin altinda olan hicbir psu yu bu saatten sonra almam yasadigin ilin sebekesi rezilse iyi bir psu al
Alacak çocuk Bursa da , high Power PSU üreticisi zart zurt bir marka değil.

Adam akıllısını alırsan thermaltake de zart zurt değil

Son düzenleme:
onerırmısın hocam alınır mı sence
ben sorun yaşamadım sessiz çalışıyor baya kabloları da siyah kasa içinde sırıtmıyor mis gibi ürün işini iyi yapıyor

markaya çok aldanmamak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,256
Üyeler
190,884
Son üye
bilmemne90
Geri