Chiziru
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
3 lü sette yanlış değilsen kontrolcü de vardi belki ondan o fiyattadir
3 lü sette yanlış değilsen kontrolcü de vardi belki ondan o fiyattadir
senin kasan çok iyi bence küçük kasaya geçnek istiyorsan bilemem amaLian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow hx-1200 power sığmaz sanki200mm diyor benim power tam limit gibi.
Pro fanlar ile TL fanlar eşit deniyor hocam ama yalan ya, Artic Pro fanlar çok daha sesli, normal Pro olmayanları soruyorsan hım daha sesiz veya aynılar. Bende Arctic 420m var, fanları %80'e gelince ses yapıyor, pompa sesi de yok, baya sessizler.Yav onda gene fiyat farkı azdı. Düzün teklisinden üçlü alırsan 1819x3=5457 yapıyor fdaadfadadfda. Üçlüsü 400tl daha pahalı
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim takıntım ses. Sessiz ise alırım da arctic kadar hiçbiri sessiz değil gibi geliyor.
neyi yeni hocam?ben aldım 5.499tl lik olan fanlı ve yeni versiyon diye biliyorum bidaha bu fiyata gelmez
kasayı aldım iyizico hata verdiPro fanlar ile TL fanlar eşit deniyor hocam ama yalan ya, Artic Pro fanlar çok daha sesli, normal Pro olmayanları soruyorsan hım daha sesiz veya aynılar. Bende Arctic 420m var, fanları %80'e gelince ses yapıyor, pompa sesi de yok, baya sessizler.
neyi yeni hocam?
1 yıldır olan model
Kontrolcü var 3lü paketlerde, normal geliyor 400 lira fiyat farkı. Bizim ülkede 3lü veya daha fazlalı paketlerde indirim oluyor ya insan öyle bekliyorYav onda gene fiyat farkı azdı. Düzün teklisinden üçlü alırsan 1819x3=5457 yapıyor fdaadfadadfda. Üçlüsü 400tl daha pahalı
Alıntıyı görüntüle
Benim takıntım ses. Sessiz ise alırım da arctic kadar hiçbiri sessiz değil gibi geliyor.
iyide ne bilim can sıkıntısısenin kasan çok iyi bence küçük kasaya geçnek istiyorsan bilemem ama
Geçen bana da İncehesap üzerinden oldu... GarantiPay ile ödedim, parayı çekti, site hata verdi, sipariş oluşmadı, desteğe mesaj attım hallettiler ama sipariş yaptılar aynı üründen 2. kez almış oldum. 24 pin strimer almıştım, şu an elimde 4 tane oldu hahakasayı aldım iyizico hata verdi
parayı garantiden çekti ne iyizcoda var nede site üzerinde paramı mesaj attım iade etseler iyi olurdu gelde bekle.
senin sisteme tek eksiğin ekran kartı benceiyide ne bilim can sıkıntısı![]()
Alicaktim kart limi yetmedi yalan oldu altında düştü satamadim cekicektim niyet ettim yok ya olmadı kısmet değilmismsenin sisteme tek eksiğin ekran kartı bence
bende kart çıkartmaya çalışıyorum taksit için 4bin limit veriyorlar kısmet değil işteAlicaktim kart limi yetmedi yalan oldu altında düştü satamadim cekicektim niyet ettim yok ya olmadı kısmet değilmism
24p aldım geçen ondan çıktı kontrolcü. Tekli daha iyi benim için :dKontrolcü var 3lü paketlerde, normal geliyor 400 lira fiyat farkı. Bizim ülkede 3lü veya daha fazlalı paketlerde indirim oluyor ya insan öyle bekliyor![]()
evt... kontrolcüler siyahmış ya, aga bende önceden ayrıca aldıydım, sonra free upgrade ile yeni kontrolcü aldım, 2 tane beyaz yolladılar esk, tip usb ile 3 kontrolcü oldu, şimdi 2 strimer(biri kardeşime biri bana) etti 5 kontrolcü. Bu son 2 kontrolcü siyah, beyaza çevirme şansımız yok mu24p aldım geçen ondan çıktı kontrolcü. Tekli daha iyi benim için :d