MeyveSever
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Mikrofonumda XLR girişi var. Bunu kullanarak sesin kalitesini artırmak istiyorum ama bilgisayarımda XLR girişi yok. Ne yapmalıyım?
Bu ürün sorunlu, zaten o yüzden bu konuyu açtım. Yorum yaptım yayınlamamışlar ama inanılmaz sorunlu.bilgisayarında olmaz zaten ses kartı alman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben wraith maono g1 neo mixer alıcam özellikleri hoşuma gidiyor, istersen bir göz gezdirebilirsinMikrofonumda XLR girişi var. Bunu kullanarak sesin kalitesini artırmak istiyorum ama bilgisayarımda XLR girişi yok. Ne yapmalıyım?
Güzel gözüküyor sadece 44kHz /16bit yazması tuhaf geldi çünkü 1600 tl m-game solo'da bile 32 bit 48kHz yine de bir inceleme videolarına bakayımben wraith maono g1 neo mixer alıcam özellikleri hoşuma gidiyor, istersen bir göz gezdirebilirsin
bu zaten mikser ses kartı değil, sesini değiştirme özellikleri falan var oradan birkaç ayar yapabiliyorsun, sesini ultra kaliteli birşeye çıkarmıyor, ben kaliteli bir ses kartı olduğu için değil mikser olduğu için alacağımGüzel gözüküyor sadece 44kHz /16bit yazması tuhaf geldi çünkü 1600 tl m-game solo'da bile 32 bit 48kHz yine de bir inceleme videolarına bakayım
Yine de tüm amacı ses kaliteni iyileştirmesi. Onun dışında bir kullanım alanı yok ki. Ses değiştirme & ses oynatma özelliklerini kullanmayacaksın herhaldebu zaten mikser ses kartı değil, sesini değiştirme özellikleri falan var oradan birkaç ayar yapabiliyorsun, sesini ultra kaliteli birşeye çıkarmıyor, ben kaliteli bir ses kartı olduğu için değil mikser olduğu için alacağım
kullanacağım için mixer alıyorum ses kaydetme kaydedilen sesi oynatma gibi özellikleri var sese yankı verme özelliği var bunlar kullanacağım şeyler ses kalitesini iyileştirmesi de yanıma kar kalıyor ses kartı olsun diye değil yani almak istememin sebebi. Sen bu özellikleri istemiyorsan sadece ses kartı istiyorum diyorsan önermem bu mixeri.Yine de tüm amacı ses kaliteni iyileştirmesi. Onun dışında bir kullanım alanı yok ki. Ses değiştirme & ses oynatma özelliklerini kullanmayacaksın herhalde
Üzerinde mikrofon mute tuşu olan bir mixer bulamadım o yüzden dün sen önerdikten sonra biraz bakıp sipariş geçtimkullanacağım için mixer alıyorum ses kaydetme kaydedilen sesi oynatma gibi özellikleri var sese yankı verme özelliği var bunlar kullanacağım şeyler ses kalitesini iyileştirmesi de yanıma kar kalıyor ses kartı olsun diye değil yani almak istememin sebebi. Sen bu özellikleri istemiyorsan sadece ses kartı istiyorum diyorsan önermem bu mixeri.
iyi yapmışsın hayırlı olsun güle güle kullan umarım beğendiğin bir ürün olurÜzerinde mikrofon mute tuşu olan bir mixer bulamadım o yüzden dün sen önerdikten sonra biraz bakıp sipariş geçtim