AMD R7 5700 ve RTX 5060 TI Ekran Kartı bu fps değer mi?

Sen bunu doğrudan iade etmeye bak. O fiyata çok çok daha iyisini toplarsın ama elini çabuk tut

Merhaba, 2 gün önce vatandan 52.250 liraya aşağıda özelliklerini belirttiğim bilgisayarı satın aldım.

Satın alırken valorant vb oyunlarda düşük ayarlarda minimum 400-500 FPS alabileceğimi söylediler ve bu fiyata alabileceğim en iyi bilgisayar olduğunu belirttiler.

Bilgisayarı aldığımda driverler kurulu denilmesi rağmen valorant gta5 de driver hatası aldım. Aynı zamanda GTA 5 ve valoranti sadece indirdiğim için her ikisinde de ekran kartım görev yöneticisinde gözüktüğü şekilde %10 ya kullanılıyor ya kullanılmıyor.

Çevremdeki bazı kişiler rami ddr5 değilde ddr4 aldığın için böyle diyorlar fakat en düşük ayarlarda valorantta 200 FPS alıyorum. Fakat benden düşük gereksinimli kişiler bile minimum 400 FPS alıyorlar.

Aşağıya fotoğraf bırakıyorum, aynı zamanda 2k 300 hz lik bir monitör de aldım. Bugün vatandan aradığım kişi monitöru 1080p ye çekerseniz sorun çözülebilir dedi fakat tavsiyelerinizi okumak istiyorum.
Adamlar baya baya kazıklamış bir de yalan yanlış bilgiler vermişler, hani vatan kazık desem o da değil çok iyi sistemler var vatanda adamlar saçma parçalara yönlendirmiş seni. Mesela kimsenin aklına gelmedi mi acaba şunu önermek?

Öncelikle o işlemci berbat zaten hangi sisteme taksan o FPS leri alır Valorantta. 2K monitör verip yanına ekran kartını 8GB vermişler üstüne, ağır bir oyunda direkt VRAM darboğazına girecek sistem…

Şu saatten sonra verilebilecek bir öneri olduğunu da sanmıyorum, keşke forumda konuyu 2 gün önce sistem almadan açsaydınız.

Adamlar baya baya kazıklamış bir de yalan yanlış bilgiler vermişler, hani vatan kazık desem o da değil çok iyi sistemler var vatanda adamlar saçma parçalara yönlendirmiş seni. Mesela kimsenin aklına gelmedi mi acaba şunu önermek?

Öncelikle o işlemci berbat zaten hangi sisteme taksan o FPS leri alır Valorantta. 2K monitör verip yanına ekran kartını 8GB vermişler üstüne, ağır bir oyunda direkt VRAM darboğazına girecek sistem…

Şu saatten sonra verilebilecek bir öneri olduğunu da sanmıyorum, keşke forumda konuyu 2 gün önce sistem almadan açsaydınız.
Peki bir şekilde iade yapabilir miyim şikayetvar da çok fazla kişi iade sürecinde parasını alamamış internetten sipariş vermedigim için elden alınan ürünlerde iademiz yok dediler bana ama faturalı ürünlerde tüketici haklarına göre böyle bir hakkım mevcut

Geri