AurumLuna
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Ben konuda görmemiştim, tg da gördüm ama yetişemedim.Konu açıldığında zaten çoktan bitmişti
Ben konuda görmemiştim, tg da gördüm ama yetişemedim.Konu açıldığında zaten çoktan bitmişti
Abartma istersen 4080 ile dahi 4K native 60 FPS üstü çok rahat alıyorum. Ayrıca hepsini geçtim neden DLSS olmadan? siz mesela 5090 almışsınız bir ton para bayılmışsınız ama keşke DLSS ne tam olarak araştırıp öğrenseniz. Artık oyunlarda eski usül FXAA, SMAA, MSAA gibi AA çözümleri yok bunların yerini DLSS ve FSR aldı. Yani DLSS artık bir AA gibi çalışıyor hatta eski AA içeren oyunlarda DLSS açınca oyunun kendi AA i devre dışı kalıyor.
DLSS = AA
Son olarak şunu da ekliyim DLSS 4.5 ile artık DLSS native den bile daha iyi görüntü sunuyor. Millet bir türlü eskiden kurtulamadı halen DLSS in görüntü bozduğunu sanıyor, uyanın o DLSS 2-3 zamanında kaldı.
Hocam tg grubuna nasil katilabilirim acaba?Ben konuda görmemiştim, tg da gördüm ama yetişemedim.
5080 bile mi ajshshshhs 4080 ve 5080 saf güç farkı ortalama %12-13 gören de sanar aman aman farkları var. Olum siz hangi dünyada yaşıyonuz?Boş boş konuşmuşsun. 4080 ile hangi oyunları native 4K açıyorsun 2022 öncesi miboş yapma 5080 bile zorlanıyor 4K Ultra 60FPS açarken duraksıyor 4080 dediğin kart 2K kartı oldu bi de bana DLSS = AA diyor native mi görüyorsun bunu ? DLSS Kalite ile native arasında hala fark var ve bunu göremiyorsan göz doktoru şart . Ha kabullenmek ayrı şunu desen ki DLSS Kalite artık çok iyi görünüyor eyvallah.
Ama bana native aa ile denk tutup hatta ondan da iyi demen sırf bu yüzden 4080 ile züğürt tesellisi gibi 4K NATIVE 60 FPS oynuyorum (aslında DLSS açarak) diyorsan boş konuşma
Hala boş yapıyorsun cehaletinle baş başa kal. 4080 5080 5090 4090 kullanıp yazıyoruz burda. Git Native AA ile DLSS aynı diyerek 4080 Native 4K 60FPS açıyor diye her yerde paylaş . Sonra Crimson Desert aç ne oluyor . Hadi abisi kullandığın kart 5080 olunca 4080i gömeceğine eminim5080 bile mi ajshshshhs 4080 ve 5080 saf güç farkı ortalama %12-13 gören de sanar aman aman farkları var. Olum siz hangi dünyada yaşıyonuz?
DLSS konusunda da ağır saçmalamışsın, hadi abicim kumda oyna çoluk çocuğa DLLS anlatamıcam. Herkes donanım gurusu olmuş, sen konsoldan devam et PC seni ağar.
5080 bile mi ajshshshhs 4080 ve 5080 saf güç farkı ortalama %12-13 gören de sanar aman aman farkları var. Olum siz hangi dünyada yaşıyonuz?
DLSS konusunda da ağır saçmalamışsın, hadi abicim kumda oyna çoluk çocuğa DLLS anlatamıcam. Herkes donanım gurusu olmuş, sen konsoldan devam et PC seni ağar.
Bak bu sana kapak olsun. Konuşmayayım diyorum ama zorla konuşturuyorsunuz.Hala boş yapıyorsun cehaletinle baş başa kal. 4080 5080 5090 4090 kullanıp yazıyoruz burda. Git Native AA ile DLSS aynı diyerek 4080 Native 4K 60FPS açıyor diye her yerde paylaş . Sonra Crimson Desert aç ne oluyor . Hadi abisi kullandığın kart 5080 olunca 4080i gömeceğine eminim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen bir yerin alıntısıyla konuşursun ben 4080S - 5080 - 4090 - 5090 kullanıp konuşurum. Kumda oynamak yerine 5090 ile oynayıp konuşuyorum abisi sen 4080inle kabız gibi ıkınmıyorum burda. DLSS'i bana Native AA ile denk anlatıyorsun . 4080in şuan 1440p'nin en tepe kartı konumunda 4K için de DLSS isteyen kart native değil. DLSS teknolojisi upscale teknolojisidir. Native AA teknolojileri ise dümdüz 4K görüntüde kenar yumuşatma sağlar. 2K'dan 4K'ya upscale eden teknoloji ile 4K'ya yumuşatma ekleyen teknoloji aynı mı ? Senin gibi yüzlerce bilgisizle uğraştım ama sen işin nirvanasın bari susuver
Bak bu sana kapak olsun. Konuşmayayım diyorum ama zorla konuşturuyorsunuz.
![]()
Blind Testing Shows Gamers Prefer NVIDIA DLSS 4.5 Over Native Resolution Rendering and AMD FSR 4
ComputerBase conducted a massive online blind test, allowing thousands of gamers to vote on their preferred game video output. The options included NVIDIA's latest Deep Learning Super Sampling 4.5, AMD's FSR Upscaling AI with FSR 4 on Radeon RX 9000 series GPUs, and native resolution rendering...www.techpowerup.com
Olum sen çocuk musun? sana DLSS 4.5, FSR ve native in binlerce oyuncu ile blind test yapıldığı ve oyuncuların tamamen hangi teknoloji olduğunu bilmeden katılıp sağlayıp en iyi görüntüyü seçtikten sonra sonucun DLSS 4.5 çıktığına dair dünyanın en önde gelen teknoloji platformlarından birinin linkini atıyorum halen boş boş yorumlar yapıyorsun. Aslında suç sizde değil, sizin gibi bilgisiz sonradan görmelere yanlış bilgilendirmeden ceza vermeyen yöneticilerde.Yav hala konuşuyor bi de '' zorla konuşturuyorsunuz '' diyor . He tamam sen haklısın hadi
Olum sen çocuk musun? sana DLSS 4.5, FSR ve native in binlerce oyuncu ile blind test yapıldığı ve oyuncuların tamamen hangi teknoloji olduğunu bilmeden katılıp sağlayıp en iyi görüntüyü seçtikten sonra sonucun DLSS 4.5 çıktığına dair dünyanın en önde gelen teknoloji platformlarından birinin linkini atıyorum halen boş boş yorumlar yapıyorsun. Aslında suç sizde değil, sizin gibi bilgisiz sonradan görmelere yanlış bilgilendirmeden ceza vermeyen yöneticilerde.
Sen harbi sıkıntılısın dostum, bunu aşağılamak için de söylemiyorum ama ciddi bir aşağılık kompleksin var. Elimde ki tek kartın 4080 olduğunu kim söyledi? yada 5090 kullanmadığımı kim söyledi? al dolabın üstünden anlık bir foto atayım.Valla bu sefer okumadım çünkü çok sıktın agam git kendini kandır köşede . Hiç çekemem valla 4K Ultra çatır çutur oynayacam şimdi ses etme. Sen bi benim gibi eline ekran kartları al öyle yaz adam yerine koyayım seni. Grubun yöneticileri de video çekerken kendi testleriyle yorumluyor ordan burdan bilgi almıyorlar kanallarda. Sonra kalkar sadece kullandığın tek kartı körü körüne savunup upscale ile native görüntüyü yumuşatmayı denk görürsün
Arkadaş biraz sonradan görme sanırım yada hayatındaki en değerli varlığı 5090. Kanıtlarıyla bir şeyleri izah ediyoruz ama arkadaşın tek bildiği şey ''benim 5090 ım var senin 4080 in var o yüzden benim kartım senin kartını döver ve ben haklıyım''2 dönüm tarlayı paylaşamadınız be hocam