COLORFUL Gaming Duo RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 128Bit (8GB-V) Ekran Kartı 17.999TL

Markaya göre fiyat normal, markasını da ilk kez duydum. Biraz cahil olabilirim sanırım.

Markaya göre fiyat normal, markasını da ilk kez duydum. Biraz cahil olabilirim sanırım.
😅😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RTX5060 Parasına 5060ti . değerlendirmek isteyen baksın.
İndirim var mı var NOKTA

colorful nvidia partner güzel kart yapıyor. bir çok tanındık markadan daha güzel kart tasarımlar var. beğeniyorum

😅😅

İndirim var mı var NOKTA
16gb genelde alınıyor ya çekinerek 8gb konusunu açtım :)

IMG_7723.webp

Colorfula çöp diyenlere karşı 5070ti ımın üstünlük

bu forumda çok garip insanlar var. emin olun Colorful kartlarıını bir kere bile eline almamıştır ama sırf yorum yapmak için ‘çöp marka’ yazıyor. bu marka, Nvidia partneri olarak özel ekran kartları üretiyor haberiniz olsun. ama yok bizim kamil yorumu gözüksün diye bir şeyler yazmalı yazmadan duramaz.

bu forumda çok garip insanlar var. emin olun Colorful kartlarıını bir kere bile eline almamıştır ama sırf yorum yapmak için ‘çöp marka’ yazıyor. bu marka, Nvidia partneri olarak özel ekran kartları üretiyor haberiniz olsun. ama yok bizim kamil yorumu gözüksün diye bir şeyler yazmalı yazmadan duramaz.
colorful ekart düşünmeden alırım gerçekten güzel kart yapıyorlar 30 serisinde kullanmıştım. şimdi ki kartlar daha da güzel

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Geri