Alınır. Bu halde de alınır. Dediğiniz özelleştirmelerle de alınır.alınmaz mı sistem arkadaşlar ?
Bu daha iyiAlınır. Bu halde de alınır. Dediğiniz özelleştirmelerle de alınır.
Vatandakine benzer sistem de indirimli olmuş. Bunu da düşünebilirsiniz.
![]()
KUARK-CONFETTI 3 V3 / INTEL Core Ultra 5 245KF / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12G / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
KUARK-CONFETTI 3 V3 / INTEL Core Ultra 5 245KF / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12G / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
önümüzdeki günlerde daha iyi sistem çıkma ihtimali var mı beklemeli miyim almalı mıyım bunu sizce ?Alınır. Bu halde de alınır. Dediğiniz özelleştirmelerle de alınır.
Vatandakine benzer sistem de indirimli olmuş. Bunu da düşünebilirsiniz.
![]()
KUARK-CONFETTI 3 V3 / INTEL Core Ultra 5 245KF / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12G / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
KUARK-CONFETTI 3 V3 / INTEL Core Ultra 5 245KF / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12G / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
15 dk sonra bile çıkabilir kimse garanti veremezönümüzdeki günlerde daha iyi sistem çıkma ihtimali var mı beklemeli miyim almalı mıyım bunu sizce ?
önümüzdeki günlerde daha iyi sistem çıkma ihtimali var mı beklemeli miyim almalı mıyım bunu sizce ?
günün sonunca sistem ihtiyacım var ama en fiyat performans sistemi almak istiyorum son 2-3 aydır araştırma içindeyim vatan sistemine intelden dolayı yaklaşmadım sadece fps oyunları oynuyorumBu sorunun cevabına kimse bir şey diyemez. Vatan veya başka bir firma geçen günkü ram fiyatlarında yaptığı gibi yanlış fiyat girer. Denk gelirse alırsınız. Yada bazen firmalar gerçekten kar marjını düşürdüğü indirim yapar yine denk gelirse alırsınız. Ama bu durumu herkes tetikte bekliyor. Örneğin bu ürün 49.000 TL olsaydı, ihtiyacı olan olmayan al-satçısı falan vakumlardı. Bu yüzden 3-5 dakikada ürünler bitebiliyor.
Bu sistemde ise bu ürün alınabilir değerlerde. Şu an ihtiyacı olan alıyor. İhtiyacı olmayan veya al-satçısı almıyor.
Yani kısaca bu iki sistem de bugünün şartlarında alınabilir tercihe göre. İleride ne olacağını hiçbirimiz kestiremeyiz.
Maksimum bütçeniz ne kadar? Taksitli mi almak istiyorsunuz? İkinci el ürün alır mısınız? Bunları söyleyin, ben veya arkadaşlar düzgün bir fps sistemi söyleyebiliriz.günün sonunca sistem ihtiyacım var ama en fiyat performans sistemi almak istiyorum son 2-3 aydır araştırma içindeyim vatan sistemine intelden dolayı yaklaşmadım sadece fps oyunları oynuyorum
245kf 7500f'ten daha iyi bir işlemci. Eğer AM5 anakartta işlemciyi yükseltme imkânın olur diye Vatan'daki sistemi almadıysan anlarım ama oyun performansı nedeniyle almadıysan bunu hiç almaman lazım.günün sonunca sistem ihtiyacım var ama en fiyat performans sistemi almak istiyorum son 2-3 aydır araştırma içindeyim vatan sistemine intelden dolayı yaklaşmadım sadece fps oyunları oynuyorum
valla taksit peşin fark etmez 2. el istemiyorum bütçem 65 civarıMaksimum bütçeniz ne kadar? Taksitli mi almak istiyorsunuz? İkinci el ürün alır mısınız? Bunları söyleyin, ben veya arkadaşlar düzgün bir fps sistemi söyleyebiliriz.
ilerleyen süreçte 7800x3d veya 7500x3d takmak istiyorum sisteme245kf 7500f'ten daha iyi bir işlemci. Eğer AM5 anakartı sonra yükseltirim diyerek Vatan'daki sistemi almadıysan anlarım ama oyun performansı nedeniyle almadıysan bunu hiç almaman lazım.