Xfx sorunsuz rx580 ne kadara gider

dnjsjdsjj

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar ekran kartımı yükseltmek istiyorum kartın bir sorunu yok hatta testede soktum bu kartı ne kadara satabilirim fakat kutu fatura vs hiçbir şey yok, ayrıca üstüne 2000tl eklesem ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum
IMG_20260228_130125.webp

3K ya satıp 2K ekleyip 2060 alabilirsin

5600XT - 2060 bulabilirsiniz hocam.

Arkadaşlar ekran kartımı yükseltmek istiyorum kartın bir sorunu yok hatta testede soktum bu kartı ne kadara satabilirim fakat kutu fatura vs hiçbir şey yok, ayrıca üstüne 2000tl eklesem ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum Alıntıyı görüntüle
rx 580 e 2.5-3k diyenler neyin kadasını yaşıyo max ederi 2k o da max kutulu temiz falansa. acı gerçekler maalesef gerçekçi olalım

rx 580 e 2.5-3k diyenler neyin kadasını yaşıyo max ederi 2k o da max kutulu temiz falansa. acı gerçekler maalesef gerçekçi olalım
Kanka haklısın diyecemde piyasasıda önemli 2.5-3 kartın ikinci el piyasası için abartı rakamlar değil

Kanka haklısın diyecemde piyasasıda önemli 2.5-3 kartın ikinci el piyasası için abartı rakamlar değil
hayır abartı. artık eskimiş saçma kartları arşa çıakrıyosunuz. rx 580 ler 3k 1660ti lar 5-6k 3060 lar 10-12k. bunlar abartı ve saçma fiyatlar tamam herkesin malı kendine değerli ama biraz gerçekçi olun.

RX 580 8GB GDDR5 bellekleri sebebiyle 256 bit olmasına rağmen düşük Gpu ve Bellek frekansları sebebiyle ve en önemlisi L3 önbelleği olmaması yüzünden
üst nesil daha düşük enerji tüketimli ve yazılım güncellemesi almış üstüne Mining tarafında hiç yıpranmamış (Desteklemediği için) 6500xt dediğimiz 4GB 64 bitlik bir kat ile kıyaslanabiliyorken en önemliside bu kartların 2.eldeki fiyatlarının rx580 ile benzer seviyede olduğunu düşündüğümüzde malesef bilinçli bir kullanıcının RX 580 alması pek mümkün gözükmüyor özellikle bu fiyatlara.

1774674781590.webp

1774674979514.webp

1774675039791.webp

hayır abartı. artık eskimiş saçma kartları arşa çıakrıyosunuz. rx 580 ler 3k 1660ti lar 5-6k 3060 lar 10-12k. bunlar abartı ve saçma fiyatlar tamam herkesin malı kendine değerli ama biraz gerçekçi olun.
Demek istediğim ikinci elden vereceğin fiyat o ürünün ikinci el piyasasına göre de değişiyor mesela sen bunun ederi bu değil şu değil diyorsun ama bazıları o kartı senin abartı bulduğun rakamlara koyuyor ve yine de ürün o fiyattan alınabiliyor bende demek istiyorum ki bu kartın belki de gerçek değeri 2k yada 1.5 yada 1 ama ikinci el piyasasına baktığında 2.5-3 bu kart için yabancı rakamlar değil ve bu parayı bu kart için koymak isteyenlerde olur çünkü trendyol pclerini bile insanların ne kadar aldığını biliyorsun o yüzden bence 2.5-3 imkansız rakamlar değil

Demek istediğim ikinci elden vereceğin fiyat o ürünün ikinci el piyasasına göre de değişiyor mesela sen bunun ederi bu değil şu değil diyorsun ama bazıları o kartı senin abartı bulduğun rakamlara koyuyor ve yine de ürün o fiyattan alınabiliyor bende demek istiyorum ki bu kartın belki de gerçek değeri 2k yada 1.5 yada 1 ama ikinci el piyasasına baktığında 2.5-3 bu kart için yabancı rakamlar değil ve bu parayı bu kart için koymak isteyenlerde olur çünkü trendyol pclerini bile insanların ne kadar aldığını biliyorsun o yüzden bence 2.5-3 imkansız rakamlar değil
bilinçsiz koyulan fiyat piyasa olmuyo. bi akıllı onlar mı kfjblgkjfbg. sende kendini böyle kandırma karının max ederi 2k. o da her şeyi kusursuzssa

bilinçsiz koyulan fiyat piyasa olmuyo. bi akıllı onlar mı kfjblgkjfbg. sende kendini böyle kandırma karının max ederi 2k. o da her şeyi kusursuzssa
Piyasa öznel değil nesnel bişeydir sen bazı kartların gücüne ve yeniliğine önem vererek yorumluyor olabilirsin ama ikinci el piyasasını göz önünde bulundurarak konuşursak bu kart bu fiyat bandı için yabancı değil ve bu fiyatlara alacak kişiler var zaten senin sunduğun fiyat bandından uçuk bişey demiyorum 2.5-3 olabilir diyorum. Bak yorum yapan bazı arkadaşlarımızda 2.5-3 demişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,135
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri