rx 580 e 2.5-3k diyenler neyin kadasını yaşıyo max ederi 2k o da max kutulu temiz falansa. acı gerçekler maalesef gerçekçi olalımArkadaşlar ekran kartımı yükseltmek istiyorum kartın bir sorunu yok hatta testede soktum bu kartı ne kadara satabilirim fakat kutu fatura vs hiçbir şey yok, ayrıca üstüne 2000tl eklesem ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum Alıntıyı görüntüle
Kanka haklısın diyecemde piyasasıda önemli 2.5-3 kartın ikinci el piyasası için abartı rakamlar değilrx 580 e 2.5-3k diyenler neyin kadasını yaşıyo max ederi 2k o da max kutulu temiz falansa. acı gerçekler maalesef gerçekçi olalım
hayır abartı. artık eskimiş saçma kartları arşa çıakrıyosunuz. rx 580 ler 3k 1660ti lar 5-6k 3060 lar 10-12k. bunlar abartı ve saçma fiyatlar tamam herkesin malı kendine değerli ama biraz gerçekçi olun.Kanka haklısın diyecemde piyasasıda önemli 2.5-3 kartın ikinci el piyasası için abartı rakamlar değil
Çok haklısınız o fosil çöpü müzede sergilemek için tek alınılabilir oda ben şahsen 500tl bile vermem o çöperx 580 e 2.5-3k diyenler neyin kadasını yaşıyo max ederi 2k o da max kutulu temiz falansa. acı gerçekler maalesef gerçekçi olalım
Demek istediğim ikinci elden vereceğin fiyat o ürünün ikinci el piyasasına göre de değişiyor mesela sen bunun ederi bu değil şu değil diyorsun ama bazıları o kartı senin abartı bulduğun rakamlara koyuyor ve yine de ürün o fiyattan alınabiliyor bende demek istiyorum ki bu kartın belki de gerçek değeri 2k yada 1.5 yada 1 ama ikinci el piyasasına baktığında 2.5-3 bu kart için yabancı rakamlar değil ve bu parayı bu kart için koymak isteyenlerde olur çünkü trendyol pclerini bile insanların ne kadar aldığını biliyorsun o yüzden bence 2.5-3 imkansız rakamlar değilhayır abartı. artık eskimiş saçma kartları arşa çıakrıyosunuz. rx 580 ler 3k 1660ti lar 5-6k 3060 lar 10-12k. bunlar abartı ve saçma fiyatlar tamam herkesin malı kendine değerli ama biraz gerçekçi olun.
3 k ya ver geçArkadaşlar ekran kartımı yükseltmek istiyorum kartın bir sorunu yok hatta testede soktum bu kartı ne kadara satabilirim fakat kutu fatura vs hiçbir şey yok, ayrıca üstüne 2000tl eklesem ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum Alıntıyı görüntüle
bilinçsiz koyulan fiyat piyasa olmuyo. bi akıllı onlar mı kfjblgkjfbg. sende kendini böyle kandırma karının max ederi 2k. o da her şeyi kusursuzssaDemek istediğim ikinci elden vereceğin fiyat o ürünün ikinci el piyasasına göre de değişiyor mesela sen bunun ederi bu değil şu değil diyorsun ama bazıları o kartı senin abartı bulduğun rakamlara koyuyor ve yine de ürün o fiyattan alınabiliyor bende demek istiyorum ki bu kartın belki de gerçek değeri 2k yada 1.5 yada 1 ama ikinci el piyasasına baktığında 2.5-3 bu kart için yabancı rakamlar değil ve bu parayı bu kart için koymak isteyenlerde olur çünkü trendyol pclerini bile insanların ne kadar aldığını biliyorsun o yüzden bence 2.5-3 imkansız rakamlar değil
Piyasa öznel değil nesnel bişeydir sen bazı kartların gücüne ve yeniliğine önem vererek yorumluyor olabilirsin ama ikinci el piyasasını göz önünde bulundurarak konuşursak bu kart bu fiyat bandı için yabancı değil ve bu fiyatlara alacak kişiler var zaten senin sunduğun fiyat bandından uçuk bişey demiyorum 2.5-3 olabilir diyorum. Bak yorum yapan bazı arkadaşlarımızda 2.5-3 demişlerbilinçsiz koyulan fiyat piyasa olmuyo. bi akıllı onlar mı kfjblgkjfbg. sende kendini böyle kandırma karının max ederi 2k. o da her şeyi kusursuzssa