🔥İndirim MSİ MAG FORGE 121A B75 750W KASA DİP FİYAT 4.019 TL

Zleh

80+
Reaksiyon skoru
112

Ekler

• Снимок экрана 2026-03-28 002637.webp
    Снимок экрана 2026-03-28 002637.webp
    31.7 KB · Hit: 57
Hocam alinir mi kasa psu ihtiyacim var butce maks 5k 3080 5600x
Kötü değil diye biliyorum, FP ürün psu kalitesi nasıl bilgim yok ama üzeceğini de sanmam, xigmatek vardı 3200'e 750w kasalı ama onda psu da coil whine şikayeti çok var, 4k bu şans verilebilir gibi geldi bana anlayanlar yorum yapsa tabi daha iyi olur, bende msi a650bn var psu çok memnunum bunda biri a750bn var demiş oda iyidir herhalde.

hocam peki sizce fazeon ya da xpg falan yönelmeme gerek var mı ? psu sesi falan diyorlar ama çok rahatsız eder mi ya da bronz gold psu farkı vesaire. yani xpg valor mesh 5k eğer çok fark varsa 1k yükseltebilirim ama indirimdeyken bunu alabilirim vatandan ne diyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü değil diye biliyorum, FP ürün psu kalitesi nasıl bilgim yok ama üzeceğini de sanmam, xigmatek vardı 3200'e 750w kasalı ama onda psu da coil whine şikayeti çok var, 4k bu şans verilebilir gibi geldi bana anlayanlar yorum yapsa tabi daha iyi olur, bende msi a650bn var psu çok memnunum bunda biri a750bn var demiş oda iyidir herhalde.
hocam sizce bu ürün mü daha iyi olur yoksa 1k çıkıp xpg valor mesh falan mı yoksa gerek yok mu sizce ekstra para vermeye

hocam peki sizce fazeon ya da xpg falan yönelmeme gerek var mı ? psu sesi falan diyorlar ama çok rahatsız eder mi ya da bronz gold psu farkı vesaire. yani xpg valor mesh 5k eğer çok fark varsa 1k yükseltebilirim ama indirimdeyken bunu alabilirim vatandan ne diyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizce bu ürün mü daha iyi olur yoksa 1k çıkıp xpg valor mesh falan mı yoksa gerek yok mu sizce ekstra para vermeye
Ben olsam düşük bütçe kasa da Corsair 3000d 4000d falan bakarım. Bazen 3000d 750 olanı bu fiyatinda altına düşüyor. Kalitesi bunlarla kıyaslanamaz. İşin acıl ise bu ok

Ben olsam düşük bütçe kasa da Corsair 3000d 4000d falan bakarım. Bazen 3000d 750 olanı bu fiyatinda altına düşüyor. Kalitesi bunlarla kıyaslanamaz. İşin acıl ise bu ok
Hocam o da güzelmiş ama bunu aldım bakalım 2 güne sistem dizeceğim o yüzden

Ben çektim bir tane PSU ile birlikte kasa arıyordum 650w işimi görüyordu 3700 e bulmuştum 750w bulmuşken yapıştım

1 aydır kullanıyorum yaklaşık olarak bazen coil whine yapıyor ama aşırı rahatsız edici değil. Sanırım kronik olarak var internette biraz araştırınca konular çıkıyor.

Alanlara hayırlı olsun, ekstra kalite beklemeyin tabii ki mag serisi sonuçta, mpg serisi kasa tek başına psu olmadan bu paradan fazla oluyor, ama fp olarak işinizi görür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri