Kosovar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 793
aynen acelem olmasa tok satıcı olurdumda bakalım kısmet nassip
29 mu son fiyat
aynen acelem olmasa tok satıcı olurdumda bakalım kısmet nassip
Evet hertürlü hakkıdır alıcı varsa yönlendirelim29 mu son fiyat
Beyler amazonda paraf karta peşine 9 taksit + 6700 lira puan getiriyo. İki üç güne bir de 34175 e düşüyor. Adam yani 27300 e peşine 9 taksit alabiliyor. Bunu yapanların ilanları zaten 32-35 arası ilanda duruyor. Sıfır.
ederini yazdım dostlar fahiş fiyat çekmedim açıkcası alanda arkasına bakmaz yıllarca kullanır kfg her şey tam
aynen öyle 3090 ları asus rog zamanında 20k dan verdim şimdi 30k yazıyolar bu kart 3090 ı duman ederAdama para lazım yoksa o da 33 yazabilirdi
niye lazım?30 üstüne satmaman lazım zaten, 31 e koyup 30 a verebilirsin
nvidia geçme sebebin nedir?
Söylediğimiz şey kısmen doğru kısmen yanlış aslındasamsung apple gibi düşün. nvidia 2. elde hep değerini koruyo amd çok daha uyguna gidiyo normal
Zaten RTX 9000 serisinde söylediğiniz hiç bir sorun yok hocam coil ehine eski 5000 serisinde falan çok yaygındı 9000 serisinde o sorunlar yok zaten soğutmasıda iyi artık en kötü markaların bile bu segmente kartlar içinhiçbir sorun yok hocam en bir coil whine nede ısınma zaten soğutması cok cok iyi
Normalde Uygun bir fiyat Yani olmadı gereken O (Normal kullanıcıya satılıyorsa) Ama malesef türkiyede eflasyondan bağımsız fırsatçılar yüzünden piyasa iyice şişmiş bu yüzden Beyazda olduğunu düşünürsek 30K normal olacaktırdostlar bir sene kullandım 1 sene daha garantisi var vatandan alınma sıfır ses sorun uyguna mı gidiyor cihazım 27.5 teklif geldi
Fırsatçılıkla alakası yok. Apple nasıl değerini koruyosa Nvidia da aynı şekilde değerini koruyo. Bu ram krizinde Nvidia kartlar nasıl arttı. Amd kartlarda doğru düzgün oynama yok. Bu sıfır alanın işine gelir ama 2. elde değer kaybına yol açar. Ayrıca günümüzde 1660ti lar 3060 lar dahi fahiş fiyatlı. Tek sebebi Nvidia olmaları. Aynı eski iPhone modellerinin de hakkından fazla fiyata satılması gibi. Mevzu orda değer korumak amd de bu yok.Söylediğimiz şey kısmen doğru kısmen yanlış aslında
Malesef türkiyede fırsatçılar yüzünden böyle yoksa Nvidia da olsa değeri düşüyor sadece amd’nin bir tık daha düşüyor çünkü nvidia kadar çok satmayınca stokta kalıyor ve sıfırı daha ucuza satılmaya başlıyor bu yüzden AMD 2.el piysasıda dahada düşüyor
Senin dediğine bakarsak sıfırdan daha pahalıya veya sıfıra çok yakın fiyatta satan kafayı sıyırmışlarda çok fazla
Mesela 30K ya Nvidia’dan kart alsan 2 yıl sonra (ekonomi sabit ise) 26K düşüyor AMD’de ise 24K’ya düşüyor şuanki piysasa çok fark yok
(Ama normalde böyle olmamalı baksanıza RTX 3060 ve üstü 3000 serisi çoğu kart miningli ve kaç yıllık ama en kötüsü 8-9K’dan başlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten RTX 9000 serisinde söylediğiniz hiç bir sorun yok hocam coil ehine eski 5000 serisinde falan çok yaygındı 9000 serisinde o sorunlar yok zaten soğutmasıda iyi artık en kötü markaların bile bu segmente kartlar için
taksit sıkıştırmasa belki daha rahat olurumda usta 5080 in borcunu kapatacam o yüzden düştüm33e bırak kral minimum
niye lazım?
kart zaten yeni ve beyaz yerinde olsam 35e ilana koyup 33e falan satardım, ankarada olmanda büyük avantaj emin ol günden güne yazan sayısı artar