Sapphire 9070xt pure beyaz uyguna mı gidiyor ?

Reaksiyon skoru
159
dostlar bir sene kullandım 1 sene daha garantisi var vatandan alınma sıfır ses sorun uyguna mı gidiyor cihazım 27.5 teklif geldi

Ucuza gidiyor

dostlar bir sene kullandım 1 sene daha garantisi var vatandan alınma sıfır ses sorun uyguna mı gidiyor cihazım 27.5 teklif geldi
samsung apple gibi düşün. nvidia 2. elde hep değerini koruyo amd çok daha uyguna gidiyo normal

Kesinlikle 30 a kadar yolu var aciliyeti yoksa
yani denebilir satabiliyorsa satsın kaç yıldır kullanıyor ve aşırı ısınma gibi sorunları yoksa 30 dan aşşağıya bırakmıyor

Sapphire Nitro+ 9070 XT 31 e aldım tepe model olsa evet derdim ama bence 30 altına verilmemeli

yani denebilir satabiliyorsa satsın kaç yıldır kullanıyor ve aşırı ısınma gibi sorunları yoksa 30 dan aşşağıya bırakmıyor
hiçbir sorun yok hocam en bir coil whine nede ısınma zaten soğutması cok cok iyi

samsung apple gibi düşün. nvidia 2. elde hep değerini koruyo amd çok daha uyguna gidiyo normal
aynen öyle son anda 5080 cektim bi tane dostum amd zarar yazdı malesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

30 dan aşşağıya bırakma
29 teklif var gelip alıyım diyo bi kişi hocam bu gün almaya gelecem diyen elemandan ses cıkmadı ona verecem olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,332
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri