Gaming kulaklık önerisi 3.5k bütçe

untaly

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
5500
arkadaşlar yeni bir kulaklık alacağım 3.5 4k bütçe var (üst limit 3.5 eğer çok sağlam bir ürün varsa 4 e esnetebilirim)

Mikrofon kalitesi birazcık önemli genelde valorant falan oynuyorum kablosuz olursa iyi olur driver güncellemesini hala alan beni uzun süre götürecek bir şey istiyorum

güncelleme!!

son kararım bu hocam 3 s modeli daha iyisi var mı 5500tl fiyat bandında (1 kuruş üstüne oynamaz)

Son düzenleme:
arkadaşlar yeni bir kulaklık alacağım 3.5 4k bütçe var (üst limit 3.5 eğer çok sağlam bir ürün varsa 4 e esnetebilirim)

Mikrofon kalitesi birazcık önemli genelde valorant falan oynuyorum kablosuz olursa iyi olur driver güncellemesini hala alan beni uzun süre götürecek bir şey istiyorum
kendim şunu buldum şuan indirimde galiba biraz:
bunların kroniği vardı vida kendi kendine sökülüp kulaklık dağılıyodu mchose v9 bak yada cloud3

kendim şunu buldum şuan indirimde galiba biraz:
hocam cloud 2 veya cloud 3 bakabilirsin kablolu olnlara

hocam cloud 2 veya cloud 3 bakabilirsin kablolu olnlara
cloud 3 wireless almaya karar verdim fakat herkes ses kalitesine laf etmiş mikrofon güzel ama ses kalitesi çok kötü demiş hocam ne yapacağımı bilmiyorum henüz

cloud 3 wireless almaya karar verdim fakat herkes ses kalitesine laf etmiş mikrofon güzel ama ses kalitesi çok kötü demiş hocam ne yapacağımı bilmiyorum henüz
s modelini al daha gelişmiş kendisi 3 e göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani ses kasmak için güzel bence cs oynuyorum kötü değil fakat müzik kısmında geride kalıyor o yüzden yerinde olsam 3 s modelinialırım

Geri