Mehmet_17
80+
- Reaksiyon skoru
- 162
iyi mi ay başında alıcam ona göreŞunun büyük enterlı versiyonu olsa anında çekicem ya F75 var bende klavye güzel ama bazı işaretleri yapamamak canımı sıkıyor 50 tane şeye basıyosun 1 tane işaret yapmak için
Bu paralara f75 varken zorla bu boyut olacak diyenler harici önermiyorum. F75 herşeyiyle bundan daha kaliteli ve tok hissettiriyor. İdefix ten tt kodu ile f75 i 2280e alabilirsiniz
F99 V4 Büyük enter. KullanıyorumŞunun büyük enterlı versiyonu olsa anında çekicem ya F75 var bende klavye güzel ama bazı işaretleri yapamamak canımı sıkıyor 50 tane şeye basıyosun 1 tane işaret yapmak için
hocam bende de var bu klavye et işaretini nasıl yapıyorsun @ bunu yani Q + Alt tuşuna basınca olmuyor bendeŞunun büyük enterlı versiyonu olsa anında çekicem ya F75 var bende klavye güzel ama bazı işaretleri yapamamak canımı sıkıyor 50 tane şeye basıyosun 1 tane işaret yapmak için
Türk Telekom uygulamasından idefix kodu alınıyor en son 2000/300 tl lik kod veriyordu. 2579-300e alınıyorduTt kodu nedir
logıtech g213 klavyeden gecıs yaparken hıssetıgım en kotu deneyım o oldu ama değer benceses tekeri olmayan klavyeleri sevemiyorum artık büyük bir ihtiyaç bence
f75 4000 mAh f99 8000mAh f99 bıle 3 gun full ısıkla anca yetıyor bana tokluk meselesıne gelırsek tamamen zevk meselesı ıkısınıde kullandım bu daha hostuBu paralara f75 varken zorla bu boyut olacak diyenler harici önermiyorum. F75 herşeyiyle bundan daha kaliteli ve tok hissettiriyor. İdefix ten tt kodu ile f75 i 2280e alabilirsiniz
MAH konusunda haklısınız fakat kalite konusunda katılmıyorum. F75 çok daha kaliteli hissettirdi bana ikisinide aynı anda kullandım.logıtech g213 klavyeden gecıs yaparken hıssetıgım en kotu deneyım o oldu ama değer bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
f75 4000 mAh f99 8000mAh f99 bıle 3 gun full ısıkla anca yetıyor bana tokluk meselesıne gelırsek tamamen zevk meselesı ıkısınıde kullandım bu daha hostu
memnun musun?F99 V4 Büyük enter. Kullanıyorum
bayadır bende ama çok kullanmadım. Kullandığım kadarıyla rahat orjinal klavyem Razer Blackwidow V3 Green Switchlerden ama bu F75in sesi ve dokusu filan çok tatlı geliyor bana yazı yazmakta hoş sadece daha büyük olması ve büyük enter olması lazım buna bence veya ufak olup büyük enterlı olanda olabilir şu işaretleri yapmak can sıkıyor virgül koyamıyom cümlelereiyi mi ay başında alıcam ona göre