ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,702
aynı mantık bende corsair hs 80 max için oluştu eylülden beri küfür ediyorum her kalktığım gün kulaklığa wp den arkadaşım arıyor telefondan oyun oynucaz dongle varken ses gitmiyor dongle çıkınca sesi derinden veriyor kendi kendine bağlantı koparıyor anc nvidia ekran kartı olmadan çalışmıyor şarjı baya gidiyor ama nefret ettirdi yazı bekliyorum yaz gelsinde değiştiricem umarım bundan sonra aldığımız hiç bir üründe böyle şeyler yaşamayız ya teknoloji ciddi kumar işi araştırarak almak lazımEvet profilimde 2024'te yazdıklarım hâla duruyor ve hâla haklıyım. AMD eskisi kadar sorun çıkartmasa da çıkartıyor, ama çıkan sorunu ya düzeltmiyor, düzeltme işini kullanıcıya bırakıyor, ya da çok geç düzeltiyor. Almak bir tercih meselesi ama alırken Nvidia da da yaşayabileceğin bazı sorunlar olabiliyorken, bazı marka ve modellerde de komple sorunlarla boğuşabiliyor ya da sorun geçsese mide bulantın kalıyor. Siz de güle güle sorunsuz kullanın hocam, dediğim gibi hiç alınmaz demiyorum ama ben artık girmem o topa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Feneri şampiyon yapsındaha bu adam napsin