Yardım Laptopumu ikinci elden nasıl ve nereden satabilirim?

Reaksiyon skoru
64
Hp victus 13500h rtx4050 laptopum var. Kendim 1tb ssd 32gb ram yükselttim. 3 sene önce aldım. Nerede ikinci el satabilirim? Pc tamircileri alır mı? Sarı siteden fln mı satmam lazım? Fiyatına ne yazmam lazım ne demem lazım?

Eli değen bilgili biri bana da fiyat biçsin tek konuda çekilelim aradan ya.

Ryzen 7 6800H
16GB DDR5 Ram 4800Mhz
512GB M2
RTX 3050 Ti Max Wattlı versiyon 95W filandı
Asus TUF A15
144hz ekran
Mux switch klavye
Meşhur asus tuf laptop klavyelerinde oluşann power button arızası yüzünden 1 kere 7000tl verilip klavye devresi değiştirildi.
Pil Sağlığı: %72
Kozmetik 6/10

sahib'de bak emsalleri nasil diye uzerine bir miktar ram icin vs fiyat yaz koy.

çok fazla var ve sıfırı 55k çok ucuza herkes koymuş satıp macbook almak istiyorum sarı sitede satması da zor olur bence
hocam yani baska nerde satacaksanız söyle diyeyim bilgisayarcı genel olarak daha ucuza alır sari siteden yani 5k 10k kirar oradaki fiyatlari

çok fazla var ve sıfırı 55k çok ucuza herkes koymuş satıp macbook almak istiyorum sarı sitede satması da zor olur bence
4050 laptop nasıl 55k oluyor? 5070 lapotp 63bine aldım geçen ay

Senin ürüne benzer 6 ay garantili halini 27k ya sattım 29k ya almıştım zamanında. Bence fiyat beklentini ayarlar. 55k kimse vermez 4050 laptop bir de victus serisi. Hp nin en basic seviyesi. Isınma problemi de var bunların

4050 laptop nasıl 55k oluyor? 5070 lapotp 63bine aldım geçen ay

Senin ürüne benzer 6 ay garantili halini 27k ya sattım 29k ya almıştım zamanında. Bence fiyat beklentini ayarlar. 55k kimse vermez 4050 laptop bir de victus serisi. Hp nin en basic seviyesi. Isınma problemi de var bunların
internetten fiyatına baktığımda 55k sıfırı. bende aldığım zaman bu kadar pahalı değildi zaten.

piyasadan haberim yok ama 4050 nin bu parayı etmiyeceğini düşünüyorum daha geçen haftalarda 50 küsüre 5060 loq vardı hocam

Yanlış fiyat. Ya stok falandan dolayı 40 serisi uretilmiyo diye falandır. Yoksa imkansız 27 ye sattığım 4050 baktım 69.999 yaizyo. 63 e 1 ay önce 5070 aldım. Bu fiyata bakma derim. Satamazsin. Bende bakarken 2.el de 4070-4080 5080 fiyatlarina veya daha fazla satiyolardi gittim 5070 sıfır aldım. Uyguna geldi bana da bir miktar ama bu fiyatlara kanıp ilan koyarsan satamazsin. Gerçekçi bir fiyat değil ve senin de garantin bitmiş. Temizliği ne zaman yaptın falan önemli. Ben satmadan önce garantiye verip temizlettirip macun değişimi yapıp vermiştim. Ondan dolayı bu fiyatlar ben bir alıcı olsam sıfırı zaten ele de 2.el garantisiz almam bu fiyatlara. Satarken kendini düşün ona göre ver. Ben kendi kafamda 27-28 civarı olsa böyle bir makine alırdım dedim koydum 3 güne sattım.

Bu sana kalmış bir durum sonuçta hocam istersem 100 e koy. Satamadiktan sonra malı, senin biçtiğin fiyatın önemi yok.

sıfırı 55 k diyip piyasanın baya üstünde koyarsanız boşuna beklersiniz hocam 2. el piyasasına bakıp ona göre fiyat belirleyip ilana verin yani sonuçta aralarında satanda vardır satamayanda

Geri