- Konu Sahibi Konu Sahibi
hırsızlar mirası dıyor omudurUncharted yazınca cıkar hocam
Edit: tek oyun zaten steamde. Eğer ps 3 veya 4 ünüz varsa 1 2 3 ü oynayın önce
hırsızlar mirası dıyor omudurUncharted yazınca cıkar hocam
Edit: tek oyun zaten steamde. Eğer ps 3 veya 4 ünüz varsa 1 2 3 ü oynayın önce
Evethırsızlar mirası dıyor omudur
Hocam oynayıp oynayabilecrginiz en iyi yapımlardan biri. Türkçe dublaj üstelik tek dublajda değil yerli deyim ve atasözleride var.hırsızlar mirası dıyor omudur
onu saymıyorum bile oynadım gunel olarakta fıvemdeyım ama teşekkürlerGrand Theft Auto V
Ghost of Tsushima, Ghost of Yoteiselam arkadaşlar hıkayelı oyun arıyorum daha onceden oynadıgım oyunları yazıyorum buna benzer oyunlar varsa yazarmısınız benım öncelıgım oyunun hıkayesı ve grafıkler bu 2 seye dıkkat edıp yazarsanız sevınırım
last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human
Çok şanslısınız unchartedı hic bilmeden oynamak icin neler vermezdimkütüphanemde oldugu için witcher 3 le başladım bitince uncharted 4 oynamayı düşünüyorum teşekkürler
Spidermanselam arkadaşlar hıkayelı oyun arıyorum daha onceden oynadıgım oyunları yazıyorum buna benzer oyunlar varsa yazarmısınız benım öncelıgım oyunun hıkayesı ve grafıkler bu 2 seye dıkkat edıp yazarsanız sevınırım
last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human
selam arkadaşlar hıkayelı oyun arıyorum daha onceden oynadıgım oyunları yazıyorum buna benzer oyunlar varsa yazarmısınız benım öncelıgım oyunun hıkayesı ve grafıkler bu 2 seye dıkkat edıp yazarsanız sevınırım
last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human
high on life ve kingdom come deliverence serileriselam arkadaşlar hıkayelı oyun arıyorum daha onceden oynadıgım oyunları yazıyorum buna benzer oyunlar varsa yazarmısınız benım öncelıgım oyunun hıkayesı ve grafıkler bu 2 seye dıkkat edıp yazarsanız sevınırım
last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human