Hikayeli oyun onerısı yapıcak

selam arkadaşlar hıkayelı oyun arıyorum daha onceden oynadıgım oyunları yazıyorum buna benzer oyunlar varsa yazarmısınız benım öncelıgım oyunun hıkayesı ve grafıkler bu 2 seye dıkkat edıp yazarsanız sevınırım
last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human
Ghost of Tsushima, Ghost of Yotei

kütüphanemde oldugu için witcher 3 le başladım bitince uncharted 4 oynamayı düşünüyorum teşekkürler

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-29 191843.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-29 191843.webp
    35.2 KB · Hit: 18
kütüphanemde oldugu için witcher 3 le başladım bitince uncharted 4 oynamayı düşünüyorum teşekkürler
Çok şanslısınız unchartedı hic bilmeden oynamak icin neler vermezdim😂

selam arkadaşlar hıkayelı oyun arıyorum daha onceden oynadıgım oyunları yazıyorum buna benzer oyunlar varsa yazarmısınız benım öncelıgım oyunun hıkayesı ve grafıkler bu 2 seye dıkkat edıp yazarsanız sevınırım
last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human
Spiderman

last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human

Grafikleri biraz eski ama harika hikayeleri var.

Kesinlikle mafia definitive edition ve ve Mafia 2
Mafia 2 nin son sahnesinde gözlerim dolmuştu cidden kaliteli bir oyundur. Mafia 3 ü önermiyorum vakit kaybıdır, hikayesini merak ediyorsanız sonunu falan isleyin 3 tane alternafit sonu var.

Dying Light serisine bakabilirsin her oyunu çok güzeldir bana kalırsa en iyi zombi oyunu, 1 eski gelirse 2 veya the beast ile başlayabilirsin ama 1. oyunda taş gibidir halen çok kaliteli. Onun dışında farklı bir şey arıyorsan watch dogs 2 deneyebilirsin gerçekten günümüzdeki internet üzerindeki veri gizliliği konusundaki endişeleri güzen işleyen bir hikayesi var ve mekanikleri çok iyi.

last of us part 1 , 2
rdr 2
god of war ve ragnarok
detroid become human
high on life ve kingdom come deliverence serileri

Geri