Hangi uçlu kalemi almalıyım gardaslar

Reaksiyon skoru
7
Valla gardaslar 4 senedir çeşit çeşut totalde 9 tane rotring kullandım 6 tikky 2 visuclick 1 tanede visumax tikky guzel tutuşu falan severim iş görür kral kalemdir fakat sıkıldım serve deeplere bakıyorum ama erkeğe gitmez gibi görünüyo bana şöyle tikky ve serve gibi fiyatları 150~350 bandında bir kalem söyleyebilirmisiniz 11 12 de kalem almama gerek olmasın uzun gitsin rahat olsun

Valla gardaslar 4 senedir çeşit çeşut totalde 9 tane rotring kullandım 6 tikky 2 visuclick 1 tanede visumax tikky guzel tutuşu falan severim iş görür kral kalemdir fakat sıkıldım serve deeplere bakıyorum ama erkeğe gitmez gibi görünüyo bana şöyle tikky ve serve gibi fiyatları 150~350 bandında bir kalem söyleyebilirmisiniz 11 12 de kalem almama gerek olmasın uzun gitsin rahat olsun
serve deep erkeğe niye gitmesin babuş ya iki tane serve deepim var biri kıpkırmızı biri ten renginde bi arkadaşımda simsiyah var bence gider. Ayrıca çok rahat güzel kalem yani kaç kere yere düşürdüm bir şey olmadı.

serve deep erkeğe niye gitmesin babuş ya iki tane serve deepim var biri kıpkırmızı biri ten renginde bi arkadaşımda simsiyah var bence gider. Ayrıca çok rahat güzel kalem yani kaç kere yere düşürdüm bir şey olmadı.
Biraz ona bakarımda farklı alternatiflerede bakmak istiyom kral

Kuru toga kullanmıştım çalındı güzel kalemdi her kağıda dokunduğunda ucu dönüyor yazın ince kalıyordu çaldılar harici faber castellin kalın bir kalemi vardı o çok güzeldi de 400 bayılmıştım iade ettim geri ama hissi vs güzeldi son zamanlarda da yerde bulduğum beyaz faber castell üçgen tutuşlu kalem kullanıyodum güzel sallanıyodu şuan rotring tikky retro aldım 150 liraya çalınmazsa gidecek böyle

Scrikss Graph-X aldım ben 400 e komple metal kasa mekanizması çok iyi bişey değil ama kaliteli duruyor , ona bir bak istersen. Bende 2 tane Rotring 500 kullandım maximum 7-8 ay dayandı şimdi buna geçeceğim bakalım.

Sınav senesi de kullandım hala da kullanıyorum serve deep rahatlığı hiçbir kalemde yok gayet de erkeğe gidiyor dershanedeki erkeklerin yarısına yakını kullanıyordu.

Sınav senesi de kullandım hala da kullanıyorum serve deep rahatlığı hiçbir kalemde yok gayet de erkeğe gidiyor dershanedeki erkeklerin yarısına yakını kullanıyordu.
kesinlikle öyle o tutma yeri falan mükemmel.

Kuru toga kesinlikle tavsiye ederim. Çok gösterişli cacaflı kalem değil. Ayt matematik gemometri için 0.5 ini alırsan süper

Kuru toga kesinlikle tavsiye ederim. Çok gösterişli cacaflı kalem değil. Ayt matematik gemometri için 0.5 ini alırsan süper
Şu ucunu kendi döndürme muhabbeti vardı dimi onda iyi olabilir evet.

Şu ucunu kendi döndürme muhabbeti vardı dimi onda iyi olabilir evet.
Naif güzel bir kalem yere düşürmemeye çalış ucu çatlayabiliyor, japon yapışrıtıcısı ile yapıştırmıştım. 4 yıl kullandım bu sene mezun senem ile 5 olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri