Beylikdüzünde oturanlar varmi

Yakupluda 3 sene yaşadım çok sessiz sakindi o zamanlar insan göremiyordum sokakta o derece sessizlik seviyorsan güzel ama şuan nasıl bilmiyorum 4 sene önce falan taşındık orada. Okul olarak hangi okulu soruyorsun?
Biliyomusun hocam o okulu

ÇPL'de okudum. 1 kere sınıfta kaldım. 5 yılımı yedi yakuplu. Hocam sigaraya çıkıyoruz der dersten izin alırdık. Beni ben yapan ve tüm tecrübelerimin baş yapıtı oldu Yakuplu benim için. Şuan daha derli daha toparlı oralar tabi. 2015 de romanlardan geçinmiyordu orası. Sürekli vukuatlı tipler ve sürekli kavga dövüşlerden ibaretti. 2 numaralı dolmuş ile tüm beylikdüzünü tavaf ederek eve geliyordum. OLD GOLD DAYS...

@d0zza @Ben10 @Gravewormszr

Arkadaşlar 3.5 ay oldu yakupluya tasinali sokakta insan goremeyecek kadar olmasada bayagı sakin ve sessiz yakupluda kafeler falan pek yok takılmaya demire veya marinaya gidiyoruz bazen kamerogluna oralar kalabalik guzel gozlemlerimce yakupluda gençler az yasli kesim oturuyor site falanda o yuzden yok ama ben begendim soylemeyi unuttum romanlsr suriyelilerda bayagi azalmis neredeyse hic gormuyorum

Muhtarligin orda oturuyorum yolunuz duserse misafir ederim

Geri