🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

1774659072095.webp

benden daha uyguna alan varmı :D

nasi bu fiyata geldi
enabadan arada kolluyordum 1.648tl den koydular AKS14 kodu ile çektim direk
Post automatically merged:

bu arada dip not geçeyim banka kartlarım kredi kartlarım onaylamıyordu ödemeyi daha önceden 1600 tl iken kaçırmıştım ödeme kısmında yerel banka havale sectim parayı havale olarak attım hatasız aldım

enabadan arada kolluyordum 1.648tl den koydular AKS14 kodu ile çektim direk
Post automatically merged:

bu arada dip not geçeyim banka kartlarım kredi kartlarım onaylamıyordu ödemeyi daha önceden 1600 tl iken kaçırmıştım ödeme kısmında yerel banka havale sectim parayı havale olarak attım hatasız aldım
çok kararsiz kaldım alip almamak arasında :kekw:

çok kararsiz kaldım alip almamak arasında :kekw:
bende kararsızdım güzel yamalar düzenlemeler gelmeye başladı gelişmeye de müsait oyun bir yandan baldurs gate 3 oynuyorum ömrüm yetmez ikisine muhtemelen :ROFLMAO:

Arkadaşlar Selam, hala almayı düşünen ve aktif indirim kodu arayan varsa az önce DEGAMES15 kodu ile aldım.

Selamlar, enebadan Crimson Desert alırken yaşadığım 2 gün süren "iade ve destek" sürecini özetliyorum.

İlk başta arkadaşların da bahsettiği ucuzluktan dolayı ''vikingbrothers'' isimli satıcıdan aldım. Kod Duplicate (kullanılmış) çıktı. Orda dedim zaten aha başlıyoruz diye. Eneba iade için steam destekten kodun benden önce kullanıldığına dair ekran görüntüsü istedi onun için steame yazdım önce ordan cevap bekledim. Ordan iki gün sonra gelen cevabın ss ile enebadan oyunu tekrar almak için enaba walleta iade istedim hızlıca yattı ama bu sefer noldu enebanın sistemi wallet bakiyesiyle indirim kodu kullanmanıza izin vermiyor. E ilk başta kullandığınız indirim hakkımız yanıyor oyunu daha pahalıya almak zorunda kalıyorum diye destek ekibine yazdım beni "sistemsel limitasyon" diyerek bir sonraki alışveriş için %5 indirim teklif edip başından savmaya çalıştı, kabul etmedim "zaten piyasadaki kodlar %15 veriyolar iadeyi kartıma yapın o zaman" diye bastırınca tamam dediler.

Sonuç: Uzun uğraşlar sonucu vikingbrotherstan aldığım kullanılmış kodun iadesi sonra wallet iadesi falan derken karta iade onaylanınca gittim 400 TL fazla verdim Safe_purchase satıcısından DEGAMES15 koduyla 1921 TL’ye oyunu sorunsuz anında aldım indirmeye başladım.

Özetle: Kesin bu sizin başınıza da gelir demiyorum ama oyun zaten steamde 3kdan fazlaya geliyor enebadan 1k ucuza alırken 300-400 TL daha ucuza alacağım diye bence macera aramayın vikingbrothers gibi patlak yerlerle uğraşıp benim gibi 2 gün keyfinizden olmayın. Üstüne bir de iade yattı mı yatmadı mı derdi. Kumar seven denesin ama ben bir daha dokunmam gidin Safe_purchase gibi sağlam satıcıdan indirimi girip alın geçin bence.

AKS14 kodu halen kullanamıyorum oyunu hala alamadım :D

emin olamadım alınır mı bide 2200 şuan daha uyguna beklemek lazım.

Geri