Papara muadili 18 yaş altı kart önerisi

Reaksiyon skoru
5
Merhabalar, 16 yaşında bir gencim. Papara kapanmadan önce oyun, yemek gibi günlük harcamalarımı ve internet alışverişlerimi oldukça rahat bir şekilde yapabiliyordum. Ancak Papara kapanınca bu imkanlardan uzak kaldım.

Papara benzeri, 18 yaş altı kullanıcıların da kullanabileceği kart önerileriniz varsa memnuniyet duyarım.

İyi akşamlar.

para yatırma konusunda gıcık ama kampanyaları güzel kart olarak nays var. netflix,yt vs kampanyaları iyi. sıkıntı kendi banka hesabından para alabiliyorsun sadece yoksa atmden nakit yatırmak zorundasın. kendi ibanın dışı para alamıyorsun gönderebiliyorsun sadece. atmden de kartla değil qr ile yükleyebiliyorsun.

para yatırma konusunda gıcık ama kampanyaları güzel kart olarak nays var. netflix,yt vs kampanyaları iyi. sıkıntı kendi banka hesabından para alabiliyorsun sadece yoksa atmden nakit yatırmak zorundasın. kendi ibanın dışı para alamıyorsun gönderebiliyorsun sadece. atmden de kartla değil qr ile yükleyebi

para yatırma konusunda gıcık ama kampanyaları güzel kart olarak nays var. netflix,yt vs kampanyaları iyi. sıkıntı kendi banka hesabından para alabiliyorsun sadece yoksa atmden nakit yatırmak zorundasın. kendi ibanın dışı para alamıyorsun gönderebiliyorsun sadece. atmden de kartla değil qr ile yükleyebiliyorsun.
Bu güvenilir mi? Ayrıca hangi bankaya bağlı?

Merhabalar, 16 yaşında bir gencim. Papara kapanmadan önce oyun, yemek gibi günlük harcamalarımı ve internet alışverişlerimi oldukça rahat bir şekilde yapabiliyordum. Ancak Papara kapanınca bu imkanlardan uzak kaldım.

Papara benzeri, 18 yaş altı kullanıcıların da kullanabileceği kart önerileriniz varsa memnuniyet duyarım.

İyi akşamlar.
Fups önerimdir tek sıkıntısı para yatırırken atmler komisyon alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,364
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri