🔥İndirim 5070 TI-7800X3D 89.999

Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Max 15 bin daha ekleyip, çok daha kaliteli parçalarla toplayabilmek varken neden bu kadar kalitesiz ürünlere yönelesiniz ki ? 90 bin TL verebilecek adam bence 15 bin daha ekler ya da bekler 1 ay daha..

Bu fiyata varsa sistem atın alalım hocam halen daha 50 tane bahane sunuyorlar almayacaksanız yorum yapmayın adam uğraşmış bulmuş konu açmış yapılan yorumlara bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Max 15 bin daha ekleyip, çok daha kaliteli parçalarla toplayabilmek varken neden bu kadar kalitesiz ürünlere yönelesiniz ki ? 90 bin TL verebilecek adam bence 15 bin daha ekler ya da bekler 1 ay daha..
Parçalardan anakart dışında hangisi kalitesiz hocam

Parçalardan anakart dışında hangisi kalitesiz hocam
Bence işlemci hariç hepsi giriş seviyesi. İşlemcide de marka gibi bir şey olsa onun da en kötüsünü seçeceklermiş hissi verdi. Hadi ekran kartını da 5070 Ti ne farkeder diyip geçelim. Ben bu kafada yaşıyorum biraz hayatı, imkan yoksa tabii ki mecbursun ama 90 bin TL bir PC'ye verecek hayatı olan adam biraz daha ekelyerek ürünleri daha kaliteli toplayabilir. Satarken de çok daha rahat pazarlar ve aradaki fiyatı satarken zaten alır.

bi de daha cok taksitli de alabilir

Bence işlemci hariç hepsi giriş seviyesi. İşlemcide de marka gibi bir şey olsa onun da en kötüsünü seçeceklermiş hissi verdi. Hadi ekran kartını da 5070 Ti ne farkeder diyip geçelim. Ben bu kafada yaşıyorum biraz hayatı, imkan yoksa tabii ki mecbursun ama 90 bin TL bir PC'ye verecek hayatı olan adam biraz daha ekelyerek ürünleri daha kaliteli toplayabilir. Satarken de çok daha rahat pazarlar ve aradaki fiyatı satarken zaten alır.
Hocam +15 bin tl verince performans farkı olmayacak ki sadece sıcaklıklar düşecek

Tam bir OEM paket olmuş. Ekran kartıyla işlemciyi koyup kalanını cacıklamışlar. Hadi her parçayı bir kenara bırakalım. 750w bronze dedikleri güç kaynağıyla ben 7800x3d ve 5070ti ikilisini kullanmazdım şahsen. O anakartı bu sistemle değil 7500f ile bile kullanmam açıkçası. Keza ramler de çok kötü. İşlemci ekran kartı dışında kalan hiçbir parçayı almazdım diye düşünüyorum. Sadece bunlar dışında bi ssd elle tutulur eli yüzü düzgün onun yerinede 7500 TL ye corsair mp 600 pro satılıyor onu alırdım. Yani üstteki arkadaşların söylediği gibi şu sisteme 15 bin fazla masraf edip her parçası iyi şeklinde toplanabilir.

Bu Mart ayında indirim kovalansa 90k altına daha iyisi çıkardı. Neden mi
5070ti 41.5 civarına alinabiliyordu
7800x3d kampanyalar ile 13, 13.5 civarı alınıyordu
X870 anakartlar 8,5 ila 10k arası fiyat düşenler oldu
2tb ssdler 8kdan satıldı
Vatan bedava ram sattı 32gb 64gb bütçe göre ort 10k diyorum 32gb
1000,1200w psular iyi fiyatlara verildi (8-10k arası)
850w ise 4.5 ile 5.5 arası
Akvaryum veya normal kasalar da yine indirimler bolca oldu 3k ila 4k arasi
Sıvı soğutma indirimi oldumu fark etmedim

Arkadaşlara katılıyorum 90k para verip bu sıvı soğutma bu anakart ve windforce ekran kartı olan sistem almam şahsen

Pahalı arkadaşlar şu videoda 70k ya galiba topladı ramleri de sarı siteden 7k ya alabilirsiniz tanesini vatan indirimlerinden satanlardan

Hocam +15 bin tl verince performans farkı olmayacak ki sadece sıcaklıklar düşecek
Kral o güç kaynağına güveniyormusun cidden? Sıcaklıkların düşmesi demek daha az ses duyman demek parçaların daha uzun ömürlü olması demek. Hiç bişey yapmasam o güç kaynağını o sisteme sokmam ben.

Pahalı arkadaşlar şu videoda 70k ya galiba topladı ramleri de sarı siteden 7k ya alabilirsiniz tanesini vatan indirimlerinden satanlardan

O arkadaş 5070 le topladı 5070Ti konudaki oem paket.

bi de daha cok taksitli de alabilir
Tam bir OEM paket olmuş. Ekran kartıyla işlemciyi koyup kalanını cacıklamışlar. Hadi her parçayı bir kenara bırakalım. 750w bronze dedikleri güç kaynağıyla ben 7800x3d ve 5070ti ikilisini kullanmazdım şahsen. O anakartı bu sistemle değil 7500f ile bile kullanmam açıkçası. Keza ramler de çok kötü. İşlemci ekran kartı dışında kalan hiçbir parçayı almazdım diye düşünüyorum. Sadece bunlar dışında bi ssd elle tutulur eli yüzü düzgün onun yerinede 7500 TL ye corsair mp 600 pro satılıyor onu alırdım. Yani üstteki arkadaşların söylediği gibi şu sisteme 15 bin fazla masraf edip her parçası iyi şeklinde toplanabilir.
@andoidpol hocam arkadaşlar benim fikirlerimi benden daha iyi paylaşmışlar resmen :) Yani bu göreceli tabii ama ben 90 bin TL vereceğim üründe B650 + ram dünyasnının merdiven altı ürünlerinden birini ve tüm sistemi besleyebilir mi besleyemez mi diye düşünmeye zorlayacak PSU kullanmazdım. Dediğim gibi hem göreceli hem tercih meselesi.

Kral o güç kaynağına güveniyormusun cidden? Sıcaklıkların düşmesi demek daha az ses duyman demek parçaların daha uzun ömürlü olması demek. Hiç bişey yapmasam o güç kaynağını o sisteme sokmam ben.

O arkadaş 5070 le topladı 5070Ti konudaki oem paket.
Hocam nzxt güç kaynağı olarak bilinen bir marka neden güvenmeyeyim ki 80+bronze olması biraz çelişkili sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,351
Üyeler
190,736
Son üye
Bburakgrp
Geri