Yardım Klavye değiştirmek istiyorum öneri lazım

megax

80+
Reaksiyon skoru
9
Dostlarım selamlar, uzun zamandır gmmk2 kullanıyorum başta kompakt olması hoşuma gitmişti ama tuşlara ardı ardına bastığımda bazen algılamıyor ve bu biraz can sıkıcı oluyor, küçük olması da biraz can sıkmaya başladı %75 ya da tkl klavye önerisi yapabilirmisiniz siyah olursa iyi olur birde kablosuz olsun.

Dostlarım selamlar, uzun zamandır gmmk2 kullanıyorum başta kompakt olması hoşuma gitmişti ama tuşlara ardı ardına bastığımda bazen algılamıyor ve bu biraz can sıkıcı oluyor, küçük olması da biraz can sıkmaya başladı %75 ya da tkl klavye önerisi yapabilirmisiniz siyah olursa iyi olur birde kablosuz olsun.
wraith w75. ama siyahı stokta yoktu sanırım

bütçe ne

bazı kesim övüyor bazı kesim baya kötülüyor bunu bilmiyorum pek
kötüleyenler v1 sürümünün ilk üretimini kullananlar. o sürümde malum acemilik dçnemiydi wraith in kasada gıcırdama falan vardı sorunşuydu biraz. v1 yeni üretim var bende sorunsuz çok güzel. hele bide v2 si çok daha iyi yeni özellikler de geldi gelişti. öneririm o yüzden

Geri