Çözüldü✓ Beyler topladığım sistemim için bi yorumunuzu alırım

dreams141

80+
Reaksiyon skoru
7
Beyler setup nasıl ?

Ekler

• IMG_3048.webp
    IMG_3048.webp
    122.6 KB · Hit: 118
Kanka toplayabilirmisin min kaça bulucaksın
Post automatically merged:

Kanka toplayabilirmisin min kaça bulucaksın?

Hazır olması şart mı? eğer toplama yapamayacağından çekiniyorsan tanıdığın birisi veya forumlarda güvenilir bir kişiye ücreti ile toplattır hazır sisteme vereceğin paranın çoğu boşa gidecek ayrıca fazeon tarzı markalar yerine en iyi seçeneklerden önerdim.

Toplam 119.000TL - 5080 & Ryzen 7 7800X3D Sistem

99.000TL - 5070Ti & Ryzen 7 7800X3D Sistem

Bu sistem bu parayı hak etmiyor.
Bu yazıdaki sistem 5080 li ve 119 bin TL ye geliyor incele derim işlemcide aynı.

Teşekkür ederim kardeşim kazıklanmış hissetmedim :D

Bu yazıdaki sistem 5080 li ve 119 bin TL ye geliyor incele derim işlemcide aynı.
kanka aslında attığın setup fena değil ama bazı parçalar bende daha iyi. Pcden çok iyi anlayabilen birisi değilim. O yüzden tek tek toplamak bana külfet geliyor. Aradaki 10 20 k çok önemli değil

bence konuyu kapat alınmış alınmıştır... :)
bileşenler gayet güzel ve kaliteli.

Millet benim paramı düşünüyor. Setup için yorum istedik allahtan :D teşekkürler kardeşim

150k ya beğenmedim ama hazır sistemlere baktığım zamanda genel olarak 16gb Ram olan modeller bundan parça kalitesi olarak daha iyi biraz araştırma yapılsa biraz daha iyisi çıkabilir ama genel bakış olarak güzel duruyor hayırlı olsun
Beyler setup nasıl ?

önerilere açığım kardeşim neler tavsiye edersin

120k lara böyle sistemler var amd muadilide bulunur uplarla daha iyi hale getirilebilir

önerilere açığım kardeşim neler tavsiye edersin
Özel bir istek var mı ona göre detaylı bakayım 5080 + illa bu olsun olmazsa olmazım uykularım kaçar olmazsa dediğin

Amd muadil beyaz bu var anakart için up yapılabilir yapılmasada bu anakart kaldırır bunu genel olarak güzele benziyor bu sistem daha çıktıkça karşıma atıcam

Kanka kesinlikle daha iyisiyse dediğini alırım

Hepsi birbiriylr kordine çalışsın en iyisi olsun sorun yaşamiyim istiyorum

Bununda anakart 8 faz 360mm sıvı takılıp alınabilir ama bu bütçede 8faz anakart önermezdim

Kanka kesinlikle daha iyisiyse dediğini alırım

Hepsi birbiriylr kordine çalışsın en iyisi olsun sorun yaşamiyim istiyorum

Onun yerine şöyle yapalım hocam attıklarım arasından beğendiklerinizi not alın farklı bir konu açıp sorabilirsiniz sadece ben yardımcı oluyorum şuan belki indirim vardır 110k ya 5080 7800x3d sistem düşer orasını bilemem bende belli başlı fiyat çevresinde parça kalitelerine bakarak bir şey yapmaya çalışıyorum beğendiklerinizi not alın farklı bir konu açın daha çok insan olursa herkesin fikrinide almış oluruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,202
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri