FSR ve Ölçeklendirme ayarını kapatırsan sorunun çözülür.Tuhaf gölgeler var bunu bir sürüm ile çözenler olmuş ama konular eskiydi, hangi sürümü indirmeliyim?
Alıntıyı görüntüle
Bunla ilgili bir teorim var ama deneyimleyemedim henüz. 25.9.1 sürümünü kullanıyordum ve bu Gow özelinde sorun yaşamadım. Ama ne zaman güncel driver i denesem ayni sen gibi kare kare golgelenme oluyor.Tuhaf gölgeler var bunu bir sürüm ile çözenler olmuş ama konular eskiydi, hangi sürümü indirmeliyim?
Alıntıyı görüntüle
Bekliyorum, teşekkür ederim.Bunla ilgili bir teorim var ama deneyimleyemedim henüz. 25.9.1 sürümünü kullanıyordum ve bu Gow özelinde sorun yaşamadım. Ama ne zaman güncel driver i denesem ayni sen gibi kare kare golgelenme oluyor.
Hep 25.9.1 e geri döndüm hep. Su an son stabil surumdeyim. Birazdan epic ten indirip tekrar kurayım gow u. Bi deneyeceğim
Hep kapalı tutuyorum zaten.FSR ve Ölçeklendirme ayarını kapatırsan sorunun çözülür.
Oyuna ilk girdiğinde "Gölgelendiriciler düzenliyor" gibi mesaj çıkıyordu, hatırladın mı. Biraz uzun sürüyordu. Onunla alakalı olduğunu düşünüyorum.Bekliyorum, teşekkür ederim.
Yok öyle bir ibare çıkmadı bende, yanlış hatırlamıyorsam.Oyuna ilk girdiğinde "Gölgelendiriciler düzenliyor" gibi mesaj çıkıyordu, hatırladın mı. Biraz uzun sürüyordu. Onunla alakalı olduğunu düşünüyorum.
İniyor şu an, bi deneyeceğim
Hem GOW da hem GOW Ragnarok ta oyuna ilk girdiğinde Gölgelendiriciler Derleniyor diye bi süre bekletiyordu. Tabi bu arada işlemci kullanımı da yükseliyordu. Onla alakalı olduğunu düşünüyorum. GOW u AMD 25.9.1 varken indirdim ve sorunsuz oynadım. Daha sonra 3-4 ay her gelen versiyonu kurdum ama sen gibi gölge sorunu yaşadım. Bu arada her güncellemeden önce bir önceki driver I DDU ile silip temiz kurulum yaptım.Yok öyle bir ibare çıkmadı bende, yanlış hatırlamıyorsam.
Cidden şu karttaki sorunları çözmek istiyorum, 4k oyun oynatacak gücü var ama saçma sapan sorunları da var.Hem GOW da hem GOW Ragnarok ta oyuna ilk girdiğinde Gölgelendiriciler Derleniyor diye bi süre bekletiyordu. Tabi bu arada işlemci kullanımı da yükseliyordu. Onla alakalı olduğunu düşünüyorum. GOW u AMD 25.9.1 varken indirdim ve sorunsuz oynadım. Daha sonra 3-4 ay her gelen versiyonu kurdum ama sen gibi gölge sorunu yaşadım. Bu arada her güncellemeden önce bir önceki driver I DDU ile silip temiz kurulum yaptım.
Eğer Gölgelendirici Derleme muhabbetini manuel yapılacak bir yer olsaydı (belki vardır bilmiyorum) yeni driver a göre düzenlerdi belki deç
Oyun indi deneyeceğim şimdi
Cidden şu karttaki sorunları çözmek istiyorum, 4k oyun oynatacak gücü var ama saçma sapan sorunları da var.
Ragnarok mu buTuhaf gölgeler var bunu bir sürüm ile çözenler olmuş ama konular eskiydi, hangi sürümü indirmeliyim?
Alıntıyı görüntüle
Hem gow hem ragnarok da yaşadım bunu. Yeni oyun başlatinca şimdilik sorun yok. Cok saçmaRagnarok mu bu
Vulkanla acın duzelirHem gow hem ragnarok da yaşadım bunu. Yeni oyun başlatinca şimdilik sorun yok. Cok saçma![]()