RGB Delisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,364
Böyle şeyleri anlık görebileceğimiz bir şey yok mu ya PC topluyorum da indirim kovalıyorum.Sağlık olsun
Böyle şeyleri anlık görebileceğimiz bir şey yok mu ya PC topluyorum da indirim kovalıyorum.Sağlık olsun
ben onu ekledim bugün. Daha ama bakalım doğru calısıyıor mu ürün gelirse anlıcam ama 1TB ZFOLDU alabilmiştim attığım. Almadım iptal ettimyok düşmedi bazı ürünler depo kısmına listelenmeden ikinci el olarak listeleniyor başka türlü arama yapmak lazım o yetenekler henüz benimkinde yok
Valla ben geliştiriyorum su anda düzgün bi hale sokarsam paylaşacam gibi bakalımBöyle şeyleri anlık görebileceğimiz bir şey yok mu ya PC topluyorum da indirim kovalıyorum.
Teşekkür ederim
Beklemedeyim hocam bir de bu ürünler Amazon depo sayfasında mı çıkıyor ?ben onu ekledim bugün. Daha ama bakalım doğru calısıyıor mu ürün gelirse anlıcam ama 1TB ZFOLDU alabilmiştim attığım. Almadım iptal ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla ben geliştiriyorum su anda düzgün bi hale sokarsam paylaşacam gibi bakalım![]()
yok bu amazonda normal stokmusBeklemedeyim hocam bir de bu ürünler Amazon depo sayfasında mı çıkıyor ?
bu şekilde açıklıyor geminay :Beklemedeyim hocam bir de bu ürünler Amazon depo sayfasında mı çıkıyor ?
yazıları arıyor evet ona göre bilidirm yolluyorbu şekilde açıklıyor geminay :
bunu linke girip alt menüye inip kullanılmış ikinci el gibi bi yazı mı arıyor ki @firsatgamingx , vallahi bende anlayamadım hocam. bazı hint botları falan var telegram için onlar da amazon depo linkini yapıştırınca o ürün fiyatı görmüyor seçenekler yazısı görüyor ikinci el bi ürün girildiğinde belki de yine de bize bildiirm gönderiyorlardır bilemiyorum denemek lazım.
- Birisi o telefonu alıp kutusunu açtıktan sonra iade ederse, Amazon yeni bir ürün sayfası açmaz!
- Aynı linkin içine, sağ taraftaki "Satın Alma Seçeneklerini Gör" (Offers) menüsünün altına gizli bir satır ekler: Satıcı: Amazon, Durum: Kullanılmış (İkinci El).
Açıyor, satış için farklı bir ilan oluşuyor, daha sonra depoya düşüyor.bu şekilde açıklıyor geminay :
bunu linke girip alt menüye inip kullanılmış ikinci el gibi bi yazı mı arıyor ki @firsatgamingx , vallahi bende anlayamadım hocam. bazı hint botları falan var telegram için onlar da amazon depo linkini yapıştırınca o ürün fiyatı görmüyor seçenekler yazısı görüyor ikinci el bi ürün girildiğinde belki de yine de bize bildiirm gönderiyorlardır bilemiyorum denemek lazım.
- Birisi o telefonu alıp kutusunu açtıktan sonra iade ederse, Amazon yeni bir ürün sayfası açmaz!
- Aynı linkin içine, sağ taraftaki "Satın Alma Seçeneklerini Gör" (Offers) menüsünün altına gizli bir satır ekler: Satıcı: Amazon, Durum: Kullanılmış (İkinci El).
asus dısında msı monıtorler de oled yanmasına karsı garantı verıyor mu samsung falan ya da
Açıyor, satış için farklı bir ilan oluşuyor, daha sonra depoya düşüyor.
işin yüzde80 bunu kesrfetmekte zaten. Yüzde 20si de bot detectiona girmemekAlıntıyı görüntülebu ürün için örnek verecek olursak ana ürün ilanı amazon searchbardan arattığımızda bi ürün bu şekilde çıkıyor amazon depoda bir ikinci el İLANI varsa bu ikinci el ilanı eklenir eklenmez bu kullanılmış ikinci el seçeneği de ana ilanda aktif oluyor mu yada burada ikinci el girildikten sonra hemen amazon depoda mı oluşturuluyor yeni bir ilan bu eklendiğinde algoritma amazon depoda bu ürünün ismini mi aratıyor (bi forum kullanıcısı önce ikinci el olarak giriliyor sonra amazon depoya düşüyor demişti) daha önceden ikinci el olarak satılmış bir ürünse bu yine de yeni bir ilan mı açılıyor amazon depoda