Rtx 5000 serisi ekran kartlarının azalmaya başlaması

Chitragupta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
Aylardır söylenen stoklar azalacak fiyatlar artacak söylemi hepinizin malumu. Bazı kişiler yurtdışında bu durumun yaşandığını ama Türkiye'de henüz o seviyeye gelinmediğini söylüyordu. Az önce 5070 ti ekran kartlarına bakayım dedim. Bir kaç ay önce satılan hiçbir model artık satışta değil. Rog, Vanguard, Epix-X, Ultra, Phantom, Amp Extreme, Gamerock, 1 Click 2x fark etmediğim varsa diğerleri. 50 bin TL'ye 5070 ti gaming trio satın alıp incelemesi atan arkadaş vardı geçen sene bu zamanlarda. Şu an 70 bin TL. Sessizce 5000 serisi krizi gelmiş geçirmiş haberimiz yok gibi. Vatanın çılgın indirimleri dışında sanki aldın aldın durumlarının son demleri.

Aylardır söylenen stoklar azalacak fiyatlar artacak söylemi hepinizin malumu. Bazı kişiler yurtdışında bu durumun yaşandığını ama Türkiye'de henüz o seviyeye gelinmediğini söylüyordu. Az önce 5070 ti ekran kartlarına bakayım dedim. Bir kaç ay önce satılan hiçbir model artık satışta değil. Rog, Vanguard, Epix-X, Ultra, Phantom, Amp Extreme, Gamerock, 1 Click 2x fark etmediğim varsa diğerleri. 50 bin TL'ye 5070 ti gaming trio satın alıp incelemesi atan arkadaş vardı geçen sene bu zamanlarda. Şu an 70 bin TL. Sessizce 5000 serisi krizi gelmiş geçirmiş haberimiz yok gibi. Vatanın çılgın indirimleri dışında sanki aldın aldın durumlarının son demleri.
5070ti üretimi bitti kral ondan
Post automatically merged:

60 serisi duyurulmuş hocam artık 60lar gelir
Olm guldurmeyin duyuruldu demek cıktı demek 60 serisinin gelecegi tarih q2 2028

5000 serisinde çoğu kartın üretimi durdu, Avrupa ve Amerika'da %20 olan zam bize %40 olarak gir pardon geldiği için üst segment kartları da getirmiyor yetkili satıcılar. Super serisini de rafa kaldırdıkları için kıytırık güncellemelerle 50bin TL'ye hoşgeldin Palit 6060ti 12GB bebek deriz kısa zamanda.

6000 serisi için 2027 sonu 2028 başı deniliyordu değişmediyse. Ben farklı bir haber görmedim bundan sonra.
Bu haberden önce duyurulan haberi yeni servis ediyolar güzel ülkemize😂 ayrıca 3 lük belleklere gececekler 6000 serisinde 16gb falan kalmayacak haberde 16 gb diye gecirmisler

Geri