Bilmiyorsanız şu berberliği yapmayın

Bi ben anlatamıyorum adamlara sanıyordum modeli demek ki kimseyi sklemiyorlar

Gerçekten yok adam akıllı Berber olanlar paraları 1k 2k yapıyor

İşin tuhaf kısmı aynı berbere aynı fotoğrafı gösteriyorum her seferinde farklı şeyler ortaya çıkıyor. Zaten bizim isteğimize göre kesende yok. Adama hem fotoğraf gösteriyorum hem tarif ediyorum yine canı nasıl isterse öyle kesiyor. Hadi kendi kafana göre yapıyosunda her seferinde bi öncekinden kötü oluyo.

Eline makas makine alan berber oluyor gına geldi heryer berber dolu %95 kotu değil berbat kesiyor 5 6 berber gezdim 1 tane adam gibi kesen çıkmazmı genç diye gidiyoruz adam gibi keser sanıp gene hüsran rezalet hayatinda fade duymadınmı yazın kapıya ben cahil berberim diye bilelim gitmiyelim yeter ciddili nasıl bulucaz düzgün berber olmayın abi bir şeyide yapmayın yapamiyorsanız illa yüzünüzemi soylememiz lazım bir b.k dan anlamadığınızı
öyle öyle gelişiyorlar ben izmitliyim çok iyi berberler var burda

Bayram günü cuma namazına giderken babam sordu berber kaça kesti diye 500 deyince şimdi mübarek vakit küfrettirecek bana dedi

Dayı ben herkes gibi İstanbul'da ankarada yaşamıyorum ki bizim köyde kahvede berber de var çok nadiren açıyor asıl işi o değil ama açtı mı çok ucuza yapıyor en son 150 mi neydi
bizde ekstralarda içine giriyor zaten maske ip yıkama ağda ölçülü sakal sac bakımı vs

Tas kafa traşı default olarak yüklü geliyor bunlarda hep, anlamadık gitti

Tas kafa traşı default olarak yüklü geliyor bunlarda hep, anlamadık gitti
Benim suanki berberime tas kafa yapma dedim istesen de yapmam diyor. Respect bu yuzden. Hep ayni trasi olurum hep de guzel yapiyor. Bi sefer baska berbere degisik sac icin gitmistim pahalida mekandi yaparim dedi yapamadi modeli uzattigim saci bozdu sonra dedi abi ben uzun sac bilmiyorum. Kafasinda saci olmayan eski berberim en iyi kesimi yapiyordu. Suan ki berberimde guzel kesiyor kisa saclari. Sanirim mevzu eski yasli insanlarin berber dukkanina gitmek kisa normal sac icin.

Ben artık anlatmıyorum her zamankinden olsun diyorum(7 yıldır aynı yere gidiyorum) kendi bildiğine göre yapıyor :D ilk 1 2 hafta saç Allaha emanet dursada sonradan düzgün bir hal alıyor bu da garip bişi :)

Eline makas makine alan berber oluyor gına geldi heryer berber dolu %95 kotu değil berbat kesiyor 5 6 berber gezdim 1 tane adam gibi kesen çıkmazmı genç diye gidiyoruz adam gibi keser sanıp gene hüsran rezalet hayatinda fade duymadınmı yazın kapıya ben cahil berberim diye bilelim gitmiyelim yeter ciddili nasıl bulucaz düzgün berber olmayın abi bir şeyide yapmayın yapamiyorsanız illa yüzünüzemi soylememiz lazım bir b.k dan anlamadığınızı
Valla dogru mlsf

Geri