❌İndirim Bitti! İPTAL EDİLDİ 28 âdet kedi maması 131 TL🔥🔥

kuzey pazarlama daha önce royal canin hatalı fiyatlı ürünü göndermişti, yüksek ihtimalle kargoya çıkarmış gibi gösterip bekletecek 1 hafta sonrada iptale düşüyor. amazona yazarsanız aynı ürünün farklı satıcıdan aldırıp aradaki farkı hediye bakiye olarak tanımlıyor 1 tane aldım gelmezse öyle yapıcam.

kuzey pazarlama daha önce royal canin hatalı fiyatlı ürünü göndermişti, yüksek ihtimalle kargoya çıkarmış gibi gösterip bekletecek 1 hafta sonrada iptale düşüyor. amazona yazarsanız aynı ürünün farklı satıcıdan aldırıp aradaki farkı hediye bakiye olarak tanımlıyor 1 tane aldım gelmezse öyle yapıcam.
nasıl oluyor aradaki fark dediğin kral

IMG_20260302_115445.webp

Benden iyi besleniyor, yine bayram edecek.

hergün sokakta hayvanları beslerim. Hemde hergün. Etrafımdaki insanlar da kollarım full dövme kaplı diye münafık falan derler :D işin garibi tüm hayvanlara her gün yardım ederim iyi bir insan gibi yaşarım ama hep benim işlerim ters ve kötü gider neyse alakasız konuştuk :D Çektim 3 adet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Benden iyi besleniyor, yine bayram edecek.
tüyü kadar ömrü olsun hocam.

Screenshot_2.webp

birebir aynısı yaşanmış

28 adet konserve demiş ama ürün paket büyük ihtimalle iptal olacak olmazsa sokaktaki garibanları sevindirmek için 1 tane aldım

1000081413.webp

Şu sıralamadaki ürünü bulmakta büyük başarı 😄 Satıcı sorunlu, iptal ile uğraşmayın. Direkt kendiniz iptal edin bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri