deserteagle7
80+
- Reaksiyon skoru
- 197
Ben de 2 tane aldım ama geleceğini sanmıyorum iptal olacak muhtemelen
bence de bir dünya sipariş oluştu ahahahahBen de 2 tane aldım ama geleceğini sanmıyorum iptal olacak muhtemelen
Bin kat karşılığını alasın kardeşim.eyvallah sokakta yaşayan canlar için kuru mamanın yanına aldım![]()
nasıl oluyor aradaki fark dediğin kralkuzey pazarlama daha önce royal canin hatalı fiyatlı ürünü göndermişti, yüksek ihtimalle kargoya çıkarmış gibi gösterip bekletecek 1 hafta sonrada iptale düşüyor. amazona yazarsanız aynı ürünün farklı satıcıdan aldırıp aradaki farkı hediye bakiye olarak tanımlıyor 1 tane aldım gelmezse öyle yapıcam.
gelir umarım hayvanlar en kıymetlimiz bizim evde de 3 tane var ama onlara vermiyorum zaten karınları tok dışarı da daha aç kediler varaldım geçtim gelirse kediler bayram edecek , bu fiyata kaçmaz![]()
tüyü kadar ömrü olsun hocam.Alıntıyı görüntüle
Benden iyi besleniyor, yine bayram edecek.
kuzey pazarlama daha önce royal canin hatalı fiyatlı ürünü göndermişti, yüksek ihtimalle kargoya çıkarmış gibi gösterip bekletecek 1 hafta sonrada iptale düşüyor. amazona yazarsanız aynı ürünün farklı satıcıdan aldırıp aradaki farkı hediye bakiye olarak tanımlıyor 1 tane aldım gelmezse öyle yapıcam.