🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

hocam hala kullanıyormusunuz performansı nasıl şuanben
Ben Legion go el konsoluna uyguladım, ilk bir hafta yüksek performansta hiç görmediğim yüksek sıcaklıklara çıktı (cihazın fan temizliğini yaptım eski macunu kurumuştu ona rağmen 90+ları gördüm) işlevini yerine getirmedi "kuru macundan bile kötüydü".
Kötü performansına rağmen değiştirmedim ve sonradan toparladı. Biraz kullandıktan sonra sıvı katı hal olayı çalışmaya başladı herhalde. 1.5 2 aydır fena değil, çok performans beklemeyin daha çok uzun ömürlülük bir kere sürüp unutacağınız cihazlara eski laptoplara eski kartlara daha mantıklı gibi.

hocam hala kullanıyormusunuz performansı nasıl şuan
Yaklaşık 3 aylık kullanım sonrası durum. İlk uyguladığımda yaptığım test ile değerler halen aynı. 80-83 arası stress test te tutuyor. ortam sıcaklığı 28 derece klimalı ortam. Ben genel olarak memnunum. Sorun olarak söyleyebileceğim tek şey sogukken daha katı kıvamda olduğu için 40 derecenin altını göremiyorum iddle da.

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    151.2 KB · Hit: 65
Arctix MX-7 gibi pump out yapmayan macunlar varken böyle markaların ürünlerini kullanmayın.

Mağazadan al seçeneği, kargo ücreti de yok.

Ürünler maxtor markanın ptm pedinin yeniden markalandırılması gibi duruyor.

Gpu ve CPU için kullanıma uygun mu?

Eğer modern olmayan bir sistemde kullanılacaksa sorun yok

Son düzenleme:
Arctix MX-7 gibi pump out yapmayan macunlar varken böyle markaların ürünlerini kullanmayın.
Doğrudur ve kW/m değerleri de çok garip, bunların ısı iletim testlerini kim yapıyor çok merak ediyorum çünkü bazı macun ve pedlerin üzerinde sıvı metallerle nerdeyse aynı iletim değerlerini falan giriyorlar.

demesi kolay hocam ama daha önce hiçbir laptop sök tak tamir vs yapmadım çalışan laptopun içine etmek istemiyorum :D
sorun yok en fazla bozarsın ben her zaman kendim tamir etmeye çalışıyorum çoğu zaman statik elekrikten laptop açılmıyor mesela götürüyon ramin takılı olduğu slotu değiştiriyor 1000 tl alıyor o yüzden mekatronik ile uğraş demiyoruz ama ufak tefek teknik şeyleri bilirsen Türk esnafından korunursun

sorun yok en fazla bozarsın ben her zaman kendim tamir etmeye çalışıyorum çoğu zaman statik elekrikten laptop açılmıyor mesela götürüyon ramin takılı olduğu slotu değiştiriyor 1000 tl alıyor o yüzden mekatronik ile uğraş demiyoruz ama ufak tefek teknik şeyleri bilirsen Türk esnafından korunursun
PC ye sponsor olursan yaparım :) bozulursa yenisini sen verirsin artık 🤣

Geçmiş forum mesajları silinmiş. @AMYG tekrar yaz bakayım mesajını arkasında durabilirsen tabi. :cool:

Geri