ZEYREK
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
Geçerli ben aldım kullanıyorum.bende kodu aldım ancak smart tv geçerlimi detaylarda yazmıyor
Geçerli ben aldım kullanıyorum.bende kodu aldım ancak smart tv geçerlimi detaylarda yazmıyor
Diğer kodlarda da aynı durum var bende alamıyorumNasıl yav.Alıntıyı görüntüle
Tüm görevleri yaptım ödüle bastım bu çıktı.
Tarayıcıdan açıp izliyorum çok kötü maalesef tarayıcı iyi çalışıyorAbi inanilmaz kotu ve yavas. Denemek icin yaptim uyeligi zaten, tv box da canli tv olarak jullanmak icin almistim, cok kotu abi. Tivibu go buna 10 basar![]()
Ben ibb ye yazdım sağolsun yardımcı oldular hatta 3 kere yüklediler nedense 300tl oldu bakşye ama 1 gün sonra geriçektiler 100 olduistanbulkart 100 tl yi vermediler ben tek başıma boykot ediyorum yandexi :d
Plus mıpazarama için banada geçerliliği sona erdi dedi
evet plusBen ibb ye yazdım sağolsun yardımcı oldular hatta 3 kere yüklediler nedense 300tl oldu bakşye ama 1 gün sonra geriçektiler 100 oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Plus mı
Ben dün alabildim satılır mı acaba kaça giderevet plus
Ben ibb ye yazdım sağolsun yardımcı oldular hatta 3 kere yüklediler nedense 300tl oldu bakşye ama 1 gün sonra geriçektiler 100 oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nereye yazmak gerekiyo hocam bende yazıyım
arkadaşlar hata vermişti benim bugün denediğimde kodu alabildim ilgilenenlere duyurulur.pazarama için banada geçerliliği sona erdi dedi
Nasıl yapıyoruz nereden yapıyoruz telefondan nasıl yapıldığını tarif edebilir misin?arkadaşlar hata vermişti benim bugün denediğimde kodu alabildim ilgilenenlere duyurulur.
Satıyor musun?Ben dün alabildim satılır mı acaba kaça gider