Cihazımda 5g gözükmüyor

Reaksiyon skoru
17
Turkcell operatörünü kullanıyorum ve telefonum Poco X7 Pro 5g desteklemesine rağmen 4.5 gösteriyor hala annemde Poco X6 Pro var onda olup bende olmamasını anlamadım bilen birileri var mı?

Turkcell operatörünü kullanıyorum ve telefonum Poco X7 Pro 5g desteklemesine rağmen 4.5 gösteriyor hala annemde Poco X6 Pro var onda olup bende olmamasını anlamadım bilen birileri var mı?
Bende görünmesine rağmen hız 4.5 gibi değişen bir şey yok yayginlasinca daha iyi olur .

Bende görünmesine rağmen hız 4.5 gibi değişen bir şey yok yayginlasinca daha iyi olur .
bende değişti hocam hızda 1000 görüyorum buda ilk geldiğinde ölçtüğüm
17cc9806-751a-4003-87e9-99b327319a96.webp

Telefon ayarlarında ve türkcell uygulaması hat ayarlarında 5G açık mı?

Turkcell uygulaması hat ayarları derken ?
Turkcell uygulamasının ayarları işte, internet aboneliğinin 5G olup olmadığını kontrol et, şebeke tipi değişikliği falan olması lazım. Kısaca Turkcell uygulaması ayarlarını kurcala biraz illa ki 5G ile alakalı ayar görürsün veya da 2200'a 5G yazıp SMS gönderebilirsin, sonrasında ayarlardan yine kontrol et ama 5G'ye geçmiş misin diye.
Ben TürkTelekom'da öyle yapmıştım. SMS veya mobil uygulama yoluyla 5G'ye geçebiliyorsun.

ben de türktelekom kullanıyorum geçmedi 5gye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri