9060xt 8gb tercih etmek mantıklı mı?

Sıfırdan diziyorum,mantıklı değil gibi evet bende farkındayım ama biraz enayilik gibi geliyor çünkü aaa oyunlar oynamıyorum.
aaa oyunlar oynamıyorsanız gerek yok ve fps oyunlarında da aman aman bi grafik yok. Bu sebeple vram kullanımı 8e çıkmayabilir bile (örneğin cs2'de). 8 ile 16gb arasında fps farkı olmaz böyle durumlarda. 4500tl daha fazla vermek senın kullanım durumunda düşününce bana da biraz enayılık gibi geliyor ne yalan soyleyim.
Tabi uzun uzun kullanıcam uzun ömürlü olsun derseniz 16 alınır.

Tabii hocam.
9060xt
7800x3d
Kingston NV3 SNV3S
Lian Li Vector 100R
Thermalright Peerless Assassin 120 SE
anakart ve rame karar vermedim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağzınıza sağlık hocam ama ben hikayeli oyun oynamıyorum oynamam da.
16gb lik olanı al geç hayırlı olsun. anakart ve ram bütçeye göre konu acın önerelim

16gb lik olanı al geç hayırlı olsun. anakart ve ram bütçeye göre konu acın önerelim
Tamam hocam teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aaa oyunlar oynamıyorsanız gerek yok ve fps oyunlarında da aman aman bi grafik yok. Bu sebeple vram kullanımı 8e çıkmayabilir bile (örneğin cs2'de). 8 ile 16gb arasında fps farkı olmaz böyle durumlarda. 4500tl daha fazla vermek senın kullanım durumunda düşününce bana da biraz enayılık gibi geliyor ne yalan soyleyim.
Tabi uzun uzun kullanıcam uzun ömürlü olsun derseniz 16 alınır.
Banada öyle gibi geliyor ya bakçaz bakalım

Bu devirde 8 gb hiçbir high-end ekran kartı alınmaz.

Bütçenizi zorlamayacaksa 16 versiyonunu alabilirsiniz. Kuzenimde 9060 8gb versiyon var 7500f kombin ettik 2kda fsr ile gayet akıcı takılmadan en yeni oyunları bile oynatıyor. Örnek Dying Light The Beast 2k ultra grafikler 120fps ortalaması var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,376
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri