Niye takas yapacaksınız ki satıp upgradelemek varkenAMD tarafına geçmek istiyorum elimde MSI GTX1060 6GB var ben bunu takaslamak istesem hangi AMD ailesindeki ekran kartlarıyla takaslama şansım olur ? bilgilendirebilecek birileri çıkarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
rx 580 8gb biraz daha güçlü 1060tan piyasaları benzer de niye takaslıcan kiAMD tarafına geçmek istiyorum elimde MSI GTX1060 6GB var ben bunu takaslamak istesem hangi AMD ailesindeki ekran kartlarıyla takaslama şansım olur ? bilgilendirebilecek birileri çıkarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
rx 570 8gb sanırım.AMD tarafına geçmek istiyorum elimde MSI GTX1060 6GB var ben bunu takaslamak istesem hangi AMD ailesindeki ekran kartlarıyla takaslama şansım olur ? bilgilendirebilecek birileri çıkarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Mantıklı hareket olur rx570 veya rx580 ile takas edebilirsinLinux kullandigim icin nvidiadan amdye gecmek istiyorum islemcim de eski oldugu icin yukseltmeye para harcamayi dusunmuyorum
kanka elimde bebeksi bir 570 8 gb var ilksahibinden aldım açılmadı maks ısısı 73 74 fan stop vs var padleri yumuşacık daha fabrıkaysonAMD tarafına geçmek istiyorum elimde MSI GTX1060 6GB var ben bunu takaslamak istesem hangi AMD ailesindeki ekran kartlarıyla takaslama şansım olur ? bilgilendirebilecek birileri çıkarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
RX 570AMD tarafına geçmek istiyorum elimde MSI GTX1060 6GB var ben bunu takaslamak istesem hangi AMD ailesindeki ekran kartlarıyla takaslama şansım olur ? bilgilendirebilecek birileri çıkarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.