1k Bütçe ile Klavye Önerisi

TheRock01

80+
Reaksiyon skoru
67
Bütçe
1000
Dostlar 1k bütçem var mekanik klavye önerme şansınız var mı acaba? Herkese iyi forumlar

Dostlar 1k bütçem var mekanik klavye önerme şansınız var mı acaba? Herkese iyi forumlar
Ben şahsen hepsiburadaya girip mekanik adı altındaki en ucuz klavyeyi aldım ve memnunum adı galiba bilic çinden gelen fason bir klavye olabilir.

Ben şahsen hepsiburadaya girip mekanik adı altındaki en ucuz klavyeyi aldım ve memnunum adı galiba bilic çinden gelen fason bir klavye olabilir.
Yani 1k ya mekanik bir klavye bulmak zor mu anladığım kadarıyla

Blue Switch rahatsız etmezse bu iyidir idare eder sizi.

gamepower overlord kullandım 4 yıl . güzeldi 4 yılın sonunda 2-3tuş bozuldu .arkadaşımda da vardı onun 1yılda bozuldu

Yani 1k ya mekanik bir klavye bulmak zor mu anladığım kadarıyla
1k nispeten düşük bir bütçe olsada tek vasfı 3-5tuşun komutunu bilgisayara göndermek olan alet neticesinde. Kardeşime ucuz aldığım membran klavye bile 6yıldır falan sorunsuz çalışıyor. Hepsiburada veya trendyola girip çok yorumlu ve 4.5 civarı puanlı neyi alırsan al işini görür.

1k nispeten düşük bir bütçe olsada tek vasfı 3-5tuşun komutunu bilgisayara göndermek olan alet neticesinde. Kardeşime ucuz aldığım membran klavye bile 6yıldır falan sorunsuz çalışıyor. Hepsiburada veya trendyola girip çok yorumlu ve 4.5 civarı puanlı neyi alırsan al işini görür.
Anladım teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamepower overlord kullandım 4 yıl . güzeldi 4 yılın sonunda 2-3tuş bozuldu .arkadaşımda da vardı onun 1yılda bozuldu
Yani biraz şans işi o zaman

Anladım teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani biraz şans işi o zaman
Ben bundan almıştım aylar önce 870 tl ye. Hala kullanıyorum ve memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri