Ben şahsen hepsiburadaya girip mekanik adı altındaki en ucuz klavyeyi aldım ve memnunum adı galiba bilic çinden gelen fason bir klavye olabilir.Dostlar 1k bütçem var mekanik klavye önerme şansınız var mı acaba? Herkese iyi forumlar
Yani 1k ya mekanik bir klavye bulmak zor mu anladığım kadarıylaBen şahsen hepsiburadaya girip mekanik adı altındaki en ucuz klavyeyi aldım ve memnunum adı galiba bilic çinden gelen fason bir klavye olabilir.
Teşekkür ederim değerlendireceğimBlue Switch rahatsız etmezse bu iyidir idare eder sizi.
![]()
XPG Summoner Mini RGB Blue Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye
Tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60’ına sahip olan XPG SUMMONER MINI, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler. Tümü 50 milyon tuş basımına dayanması garanti…www.gaming.gen.tr
1k nispeten düşük bir bütçe olsada tek vasfı 3-5tuşun komutunu bilgisayara göndermek olan alet neticesinde. Kardeşime ucuz aldığım membran klavye bile 6yıldır falan sorunsuz çalışıyor. Hepsiburada veya trendyola girip çok yorumlu ve 4.5 civarı puanlı neyi alırsan al işini görür.Yani 1k ya mekanik bir klavye bulmak zor mu anladığım kadarıyla
Anladım teşekkür ederim1k nispeten düşük bir bütçe olsada tek vasfı 3-5tuşun komutunu bilgisayara göndermek olan alet neticesinde. Kardeşime ucuz aldığım membran klavye bile 6yıldır falan sorunsuz çalışıyor. Hepsiburada veya trendyola girip çok yorumlu ve 4.5 civarı puanlı neyi alırsan al işini görür.
Yani biraz şans işi o zamangamepower overlord kullandım 4 yıl . güzeldi 4 yılın sonunda 2-3tuş bozuldu .arkadaşımda da vardı onun 1yılda bozuldu
Anladım teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani biraz şans işi o zaman
yani evetAnladım teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani biraz şans işi o zaman