Ehliyet yazılı sınav için tavsiyeler

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,301
Yaklaşık 20 gün sonra yazılı ehliyet sınavım var. Yazıldığım kurs bana uygulama indirtti çözeyim diye app storede en çok indirilen bu sanırım meb ehliyet soruları diye geyik logolu. Herneyse çözüyorum hergün 1 test falan ortalama 76-80 arası alıyorum her seferinde. Hatalarımın çoğu araç özelliklerinden motor mekanizmasından geliyor. Hata yaptıklarımı tekrar çözüyorum ek olarak sadece motor konusu altında testleri çözüyorum. Yapabileceğim ek bir şey varmı şuana kadar 6-7 tane test çözdüm bu aya ait. Hepsinde geçiyorum 76-80 civarında. Yazılı sınavds ters köşe olurmuyuz? Yoksa yine aynı testlerdeki gibimi çıkıyor

Kolay ehliyet uygulamasındaki benzer sorulardan geliyor, en çok hata yaptığın konuları belirle soru çöz bir süre sonra ezberlemeye dönüşecek. Ekstra olarak youtube da soru çözen hocaları var onların da güncel videolarına bakarsan iyi olur.

Kolay ehliyet uygulamasındaki benzer sorulardan geliyor, en çok hata yaptığın konuları belirle soru çöz bir süre sonra ezberlemeye dönüşecek. Ekstra olarak youtube da soru çözen hocaları var onların da güncel videolarına bakarsan iyi olur.
Sağolun hocam bakarım birkaç videoya daha. Dediğiniz gibi çözdükçe ezbere dönüşüyor çünkü dönüp dolasıp aynı seyler cıkıyor testlerde onu farkettim. 7-8. Testleri çözdüğümde bazı soruları çok hızlıca işaretliyip geçtiğimi farkettim ezberlemişim istemeden. Sınavdada böyle olursa sıkıntı yok. Daha 20 gün var diye cok yogunlasmıyorum cünkü unuturum 20 güne hepsini birden ezberlersem

Çıkmışlara bakarak girmiştim bende, sadece ilkyardım kısmını bilemediğim için kitaptan ezberlemiştim, çıkmışlarla hemen hemen aynı veya çok benzer sormuşlardı benim girdiğimde, yanlış yaptığın kısımlar hep aynıysa o kısımlara bir kaynaktan çalışabilirsin, geri kalan yapabildiğin kısımlara da çıkmışlara bakarak çalışırsan geçersin bence, hala aynı tarzda benzer soruyorlar diye biliyorum.

Çıkmışlara bakarak girmiştim bende, sadece ilkyardım kısmını bilemediğim için kitaptan ezberlemiştim, çıkmışlarla hemen hemen aynı veya çok benzer sormuşlardı benim girdiğimde, yanlış yaptığın kısımlar hep aynıysa o kısımlara bir kaynaktan çalışabilirsin, geri kalan yapabildiğin kısımlara da çıkmışlara bakarak çalışırsan geçersin bence, hala aynı tarzda benzer soruyorlar diye biliyorum.
Tamamdır sağolun

Geçmişte çıkmış sorulara çalış.

Geçenlwede girdim son gine kadar günde 1 yaz çözdüm çözmedim son gün abandım 10 tane felan çözdüm kasmana gerek yok

Geçenlwede girdim son gine kadar günde 1 yaz çözdüm çözmedim son gün abandım 10 tane felan çözdüm kasmana gerek yok
Bende şimdilik 1 tane çözüyorum günde, son 2-3 gün abanır 5 tane çözerim günde hallederiz

Çıkmış soru diye bir şey yok arkadaşlar.
Bunlar sitelerin sizi çekmek için kullanıdığı taktikler.
Küme toplam( farazi bir değer olarak) 1000 soru var ve bunun içinden 50 tanesini soruyor. Yıllardır aynı soruları çevirip çevirip soruyor.
sana verebileceğim en güzel tavsiye cenk hocadan konu anlatım +site veya uygulamalardan testleri çözüp ortalama 80 üstüne puanını sabitlemen olur.
Heyecan falan yaparsın minimumda 5 soru garantiye al kendini.
Bu çıkmış soru muhabbetinde de nerden biliyorsun falan diyen olursada sürücü kursumuz var. Biliyoruz birşeyler.

Dun 94 aldım uygulama indirip coz 3 5 test bide bi iki video izle yeter

Çıkmış soru diye bir şey yok arkadaşlar.
Bunlar sitelerin sizi çekmek için kullanıdığı taktikler.
Küme toplam( farazi bir değer olarak) 1000 soru var ve bunun içinden 50 tanesini soruyor. Yıllardır aynı soruları çevirip çevirip soruyor.
sana verebileceğim en güzel tavsiye cenk hocadan konu anlatım +site veya uygulamalardan testleri çözüp ortalama 80 üstüne puanını sabitlemen olur.
Heyecan falan yaparsın minimumda 5 soru garantiye al kendini.
Bu çıkmış soru muhabbetinde de nerden biliyorsun falan diyen olursada sürücü kursumuz var. Biliyoruz birşeyler.
Dediklerinizi dikkate alacağım sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri