Nothing 3a Pro mu Yoksa Samsung A56 mı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30000
Beyler max 30 liraya kadar bütçem var sizce ne almam gerek uzun süre götürecek kamerası iyi pili günlük kullanımda gidecek hızlı şarj olacak bir fp tel arıyorum öneriniz varsa alırız..

Ben S25FE düşünüyorum bu aralar biraz sıkışığım ilk fırsatta alıcam fiyatı 31-32 arası indirim kodu denk getirirsen 30a çözersin

MediaTek işlemci önyargınız yoksa o bütçelerin donanım olarak en iyi telefonları 14T ve X7 Pro. X7 Pro daha da iyi donanımlara sahip aslında ama kamerası çok kötü. Kamera donanımdan öncelikliyse S25 FE de iyi bir seçenek.

Beyler max 30 liraya kadar bütçem var sizce ne almam gerek uzun süre götürecek kamerası iyi pili günlük kullanımda gidecek hızlı şarj olacak bir fp tel arıyorum öneriniz varsa alırız..
Hocam size özelden mesaj ilettim onu okursanız benim önerim Nothing 4A olacaktır. Snap Dragon 7s Gen4 işlemcili hem yeni hemde güzel bir telefon.

Nothing fiyat performans değil. Birkaç marjinalin satın aldığı değişik bir marka. 3A Pro'nun kılıfını arasan bulamazsın. Bozulsa tamir ettirecek yeri zor bulursun. Yazılıma hiç özenilmemiş. Saf android'in hafif makyajlanmış hali. Kamera yazılımı iyi. Onun haricinde bütün uygulamaları tırt.

Galaxy A56 veya bütçenizi artırabiliyorsanız S25 Fe çok daha mantıklı.

Hocam size özelden mesaj ilettim onu okursanız benim önerim Nothing 4A olacaktır. Snap Dragon 7s Gen4 işlemcili hem yeni hemde güzel bir telefon.
Hocam bende 3a pro istiyorum ama fiyatı özelliklerine göre pahalı diyenler var epeyde baya eleştiriler gidin üstüne ekleyin S25 fe alın diye indirim vs olursa 3a pro güzel mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nothing fiyat performans değil. Birkaç marjinalin satın aldığı değişik bir marka. 3A Pro'nun kılıfını arasan bulamazsın. Bozulsa tamir ettirecek yeri zor bulursun. Yazılıma hiç özenilmemiş. Saf android'in hafif makyajlanmış hali. Kamera yazılımı iyi. Onun haricinde bütün uygulamaları tırt.

Galiba S25 fe alacağım öyle gözüküyor. Teşekkürler önerin için hocam. Ama o nothing in ışık oyunları insanı cezbediyor.

Hocam bende 3a pro istiyorum ama fiyatı özelliklerine göre pahalı diyenler var epeyde baya eleştiriler gidin üstüne ekleyin S25 fe alın diye indirim vs olursa 3a pro güzel mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galiba S25 fe alacağım öyle gözüküyor. Teşekkürler önerin için hocam. Ama o nothing in ışık oyunları insanı cezbediyor.
bence de güzel gözüküyor ama hocamın dediği herşeye katılıyorum samsung gibi bilirinlerden devam etmek iyidir

bence de güzel gözüküyor ama hocamın dediği herşeye katılıyorum samsung gibi bilirinlerden devam etmek iyid
Galiba S25 fe alacağım çünkü donanımsal olarak yetersiz bu fiyata diyorlar adamlar boşuna demiyor demekki dinlemek lazım.
bence de güzel gözüküyor ama hocamın dediği herşeye katılıyorum samsung gibi bilirinlerden devam etmek iyidir

Kullanmadığınız ürünler hakkında böyle yorumlar beni kopartıyor ya bu forumda herkes kullanmadığı ürünleri çok iyi biliyor maşallah :D Neye göre tamir ettirecek yeri zor buluyor mesela? Başına geldi mi? Yazılıma hiç özenilmemiş deme sebebin nedir optimizasyon sorunu yaşayan mı var mesela? Şu an kullanacağın en hızlı telefonlardan birisi bloatware olayı olmayan bir marka daha 4 yıllık olduğu için eksikleri var ama tamamlanacak tabii ki emekliyor şu an için kılıf konusunda haklısın fakat spigen gibi markalarda mevcut birde 3A Pro nun kılıfları hepsi burada satılıyor. Uygulama konusunda tırt neye göre tırt onuda açıklarsan sevinirim güncel olarak Phone 3 kullanıyorum :)

Kullanmadığınız ürünler hakkında böyle yorumlar beni kopartıyor ya bu forumda herkes kullanmadığı ürünleri çok iyi biliyor maşallah :D
Alıp kullanmasam yazılım eksiklerini nereden ayrıntılı bileceğim. Gereken ayarı bulamadığın bomboş yazılım. En hızlısı olsa ne yazar. Bir telefon satın aldınız mı şirkete ortak olmuş gibi savunmaya geçiyorsunuz. Kişisel tercihlerinizi insanlara dayatmayın. Ne fiyatına göre donanımı iyi ne de yazılımı. Satın alsa muhtemelen pişman olacak.

S24 veya s25fe
1.5 saatte şarj oluyorlar yaklaşık s24 daha kısa sürede oluyor
Küçük ekran istersen s24 al geç arkadaşta var memnun baya

Alıp kullanmasam yazılım eksiklerini nereden ayrıntılı bileceğim. Gereken ayarı bulamadığın bomboş yazılım. En hızlısı olsa ne yazar. Bir telefon satın aldınız mı şirkete ortak olmuş gibi savunmaya geçiyorsunuz. Kişisel tercihlerinizi insanlara dayatmayın. Ne fiyatına göre donanımı iyi ne de yazılımı. Satın alsa muhtemelen pişman olacak.
Sen bence ne istediğini bilmeyen birisin :D Çünkü her ihtiyacıma karşılık veriyor açıkcası donanım olarak ne eksiği olduğunu yazarsan daha iyi cevap verebilirim. Ayrıca kimseye bir şey dayattığımda yok adama kendi tecrübelerimi aktardım Samsung gibi bir çöp alacağına Nothing gibi kullanmaktan keyif alacağı bir cihazı tercih edebilir bir ayar bulamadığın için telefon yazılımsal olarak boş olmuyor bro siz reklamlı 2 yıl sonra yavaşlayan cihazlara alıştığınız için garip gelmiştir.

Sen bence ne istediğini bilmeyen birisin :D Çünkü her ihtiyacıma karşılık veriyor açıkcası donanım olarak ne eksiği olduğunu yazarsan daha iyi cevap verebilirim. Ayrıca kimseye bir şey dayattığımda yok adama kendi tecrübelerimi aktardım Samsung gibi bir çöp alacağına Nothing gibi kullanmaktan keyif alacağı bir cihazı tercih edebilir bir ayar bulamadığın için telefon yazılımsal olarak boş olmuyor bro siz reklamlı 2 yıl sonra yavaşlayan cihazlara alıştığınız için garip gelmiştir.
Bir Xiaomi'nin arayüzünde reklam var. Zaten tercih etmiyorum.

Samsung'un çok daha gelişmiş ve stabil arayüzünden birkaç marjinal fanboyun gazına gelip NothingOS 4 arayüzüne geçiş yaptım. Bomboş ve "hızlı" yazılımından keyif almayı bırak pişman oldum. Zaten fiyatına göre donanımı zayıf kalıyor. Konu sahibi yazılımsal eksiklerini de merak ediyorsa yazarım. Nothing'i Keyifle kullanıyorsanız ne mutlu size. Şirketin sahibiymiş gibi savunmaya devam edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,591
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri