bunu duyunca çaktım ilana, 10 dolarım oldu 20 olursa gta trilogy alcam, hayalimiçinden değerli bir şey çıkınca yine para verip alman gerekiyor atıyorum 20 dolarlık glock çıktı verip alabilecek misin satışı da çıkan skine göre değişiyor genelde 10 dolar kârla falan satabiliyorsun bence uğraşma direkt sat pazarda
bunu duyunca çaktım ilana, 10 dolarım oldu 20 olursa gta trilogy alcam, hayalim
beyler bendede var suan daha gecen gun 8 dolardi suan 5.5 dolar satiyimmi yoksa brlli saatler arasinda fiyat yukseliyor o zamanimi bekliyeyim ? yada gun gectikce deger kaybedermi acaba ?Bir kaç tane şansımı denedim hep kötü ürünler çıktı, artık direk satıyorum oyun alıyorum.
büyük ihtimaalle herkese verdi, çarşmba da item şeysi yenileniyor ya o yüzden herkes satıyo 1-2 kr ltına fiyat düşüyor. Mantıkla bekletince artar ama sen bilirsinbeyler bendede var suan daha gecen gun 8 dolardi suan 5.5 dolar satiyimmi yoksa brlli saatler arasinda fiyat yukseliyor o zamanimi bekliyeyim ? yada gun gectikce deger kaybedermi acaba ?
8 di 7 oldu bıseyler oldu bende deırdım zAten 8 e sattık 7 geldi sadbanada çıktı 5 kişi oynuyoduk 4 kişi aç dedi bende dedim size çıkarsa açarsınız enayi değilim ben gaben dombilisine para kazandıramam zınk 12den sattım para direkt hesapta cillop gibi
Dropta kaldıkça artması zor dalgalanmalar olabilir ama ilk hafta fiyatları beklemeyinbüyük ihtimaalle herkese verdi, çarşmba da item şeysi yenileniyor ya o yüzden herkes satıyo 1-2 kr ltına fiyat düşüyor. Mantıkla bekletince artar ama sen bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8 di 7 oldu bıseyler oldu bende deırdım zAten 8 e sattık 7 geldi sad
her çarşamba fiyatı çakılır gece biraz yükselir 8 dolara tekrar çıkmaz ama 6 dolar civarına çıkacaktır bu gece ya da yarın gün içerisinde sat, haftaya çarşamda 2 3 dolarlara sonraki haftalarda da 1 dolar altına düşüp sabitlenir 50cent civarında.beyler bendede var suan daha gecen gun 8 dolardi suan 5.5 dolar satiyimmi yoksa brlli saatler arasinda fiyat yukseliyor o zamanimi bekliyeyim ? yada gun gectikce deger kaybedermi acaba ?
cs ekonomistiher çarşamba fiyatı çakılır gece biraz yükselir 8 dolara tekrar çıkmaz ama 6 dolar civarına çıkacaktır bu gece ya da yarın gün içerisinde sat, haftaya çarşamda 2 3 dolarlara sonraki haftalarda da 1 dolar altına düşüp sabitlenir 50cent civarında.
7.5 a tekrar çıkması zor genelde salı günkü fiyatının 4/3 fiyatına çıkıyor 6 dolar civarına çıkacaktır bu gece, ama içerisinde ki skinler eldivenler güzel kaplamalara sahip bir ihtimal çok sonraları (5 yıl) çıkabilir o fiyatlara.elimde var 7.5 dolara koydum satılır mı ilerleyen günlerde