65"-75" Televizyon Önerisi

Rarexk

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
750000
Selamlar, 65 ya da 75 inch TV almak istiyorum. TV piyasasına çok hakim değilim ama aradığım televizyon 65C7K / 75C7K kalitesinde, dimming’i yüksek, kontrastı ve görüntüsü tatmin edici bir model olsun istiyorum. OLED yanma riski nedeniyle istemiyorum, QLED de tercih etmiyorum; daha çok Mini-LED tarzı, parlaklığı ve siyah performansı iyi olan bir TV arıyorum. LG, Samsung veya başka markalarda bu kriterlere uyan model önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam sizin alacağıniz Tv orta sekment mini led Tv si olan Tcl 65c7k ( vatan gece indirimlerinde 68 k ya dun gece satılıyordu) gayet iyi fiyatli ( 1008 local dimming, 2600 nit parlaklik degeri, 6.2 2 Bang olufsen ses sistemi, 60 wat ses çıkışı, Dolby Atmos, Dolby Vision vb özellikli )

75c7k stoklarda kalmadı maalesef, olanlarda fahis fiyatlarda, gerek yok. 75c7k 103 k civarinda Vatan internet magazasinda gece indirimlerinde satılmıştı.

c6k ise giriş seviyesi mini led Tv si hocam, c7k ile arada baya fark var. Belki ekran büyütmek icin tercih edilebilir ama o da kişiye kalmış artık.

Bu arada iffalcon u95a ile Tcl in c6k modeli ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır. 75u95a stoklarda yok hocam, 75c6k da vatan gece indirimlerinde bir hafta once 64.6 k ya satıldı.

Vatan internet magazasindaki gece 22 den sonraki indirimleri takip edin derim.

Hocam sizin alacağıniz Tv orta sekment mini led Tv si olan Tcl 65c7k ( vatan gece indirimlerinde 68 k ya dun gece satılıyordu) gayet iyi fiyatli ( 1008 local dimming, 2600 nit parlaklik degeri, 6.2 2 Bang olufsen ses sistemi, 60 wat ses çıkışı, Dolby Atmos, Dolby Vision vb özellikli )

75c7k stoklarda kalmadı maalesef, olanlarda fahis fiyatlarda, gerek yok. 75c7k 103 k civarinda Vatan internet magazasinda gece indirimlerinde satılmıştı.

c6k ise giriş seviyesi mini led Tv si hocam, c7k ile arada baya fark var. Belki ekran büyütmek icin tercih edilebilir ama o da kişiye kalmış artık.

Bu arada iffalcon u95a ile Tcl in c6k modeli ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır. 75u95a stoklarda yok hocam, 75c6k da vatan gece indirimlerinde bir hafta once 64.6 k ya satıldı.

Vatan internet magazasindaki gece 22 den sonraki indirimleri takip edin derim.
Çok teşekkür ederim hocam. Ortalama 1 ay kadar önce 65C7k modelini Vatan gece indirimlerinde 62 k’ya satın aldım

Çok teşekkür ederim hocam. Ortalama 1 ay kadar önce 65C7k modelini Vatan gece indirimlerinde 62 k’ya satın aldım
Sevindim hocam, o indirimi kaçırmamış, iyi değerlendirmisiniz 👍
Tv nize son çıkan v626 IMG veya v613 OTA yazılımlarini manuel olarak usb ile yüklemeyi unutmayın, yeni yazilimlari ile Tv biraz daha iyi hale geldi.

Geri