🔥İndirim PNY Geforce RTX5080 Ekran Kartı 🔥69.612₺

Sabah 68 e shadow görmüştüm 5080. Alsam mı acaba dedim ama hala pahalı galiba bu fiyatlar. Bir de giriş modeli galiba bunlar yanlışım varsa düzeltin lütfen
Geçmiş olsun bu fiyatlar daha da düşmez artık. İhtiyacı olan geçen haftalarda 59 a düşen 5080 i yada 41 e düşen 5070 Ti ı 1sn düşünmeden alıp geçecekti o fırsat kaçtı bir kere aynı geçen sene yazın yaptıkları fırsat gibi, onda da millet 2 hafta indirim gördü tamam artık hep indirim görür dedi adamlar bir daha indirim yapmadı alan aldı yoluna baktı alamayanlar da tüh vah deyip ağlayıp zırladı.

Biri en ucuz 70 e dayanmış öteki en ucuz 49 bu saatten sonra kendim de bir nvidia kullanıcısı olarak ne 5070 ti ne 5080 almazdım bu fiyatları hak eden kartlar değiller.

2.elde kapalı kutu 9070XT leri 30 a veriyorlar, 5080 70K arada ki fiyat farkı %135, performans farkı ise yer yerinden oynasın %20

Geçmiş olsun bu fiyatlar daha da düşmez artık. İhtiyacı olan geçen haftalarda 59 a düşen 5080 i yada 41 e düşen 5070 Ti ı 1sn düşünmeden alıp geçecekti o fırsat kaçtı bir kere aynı geçen sene yazın yaptıkları fırsat gibi, onda da millet 2 hafta indirim gördü tamam artık hep indirim görür dedi adamlar bir daha indirim yapmadı alan aldı yoluna baktı alamayanlar da tüh vah deyip ağlayıp zırladı.

Biri en ucuz 70 e dayanmış öteki en ucuz 49 bu saatten sonra kendim de bir nvidia kullanıcısı olarak ne 5070 ti ne 5080 almazdım bu fiyatları hak eden kartlar değiller.

2.elde kapalı kutu 9070XT leri 30 a veriyorlar, 5080 70K arada ki fiyat farkı %135, performans farkı ise yer yerinden oynasın %20
Niye ucuzlamayacağını düşünüyorsunuz hocam

Hocam öyle düşünmemek gerek sonuçta firmaların da satış yapması gerek.

41 bine düşen 5070 Ti kampanyasından 1 ay önce 44 bin + 5000TL parafla 39 bine denk geliyordu 5070 Ti. Bir ay sonra sizin dediğiniz kampanya çıktı. Yine çıkacaktır bence nisan'da vatan ve paraf yine bir şeyler yapabilir.

Hocam öyle düşünmemek gerek sonuçta firmaların da satış yapması gerek.

41 bine düşen 5070 Ti kampanyasından 1 ay önce 44 bin + 5000TL parafla 39 bine denk geliyordu 5070 Ti. Bir ay sonra sizin dediğiniz kampanya çıktı. Yine çıkacaktır bence nisan'da vatan ve paraf yine bir şeyler yapabilir.
İnşallah dediğin gibi olur dostum ama az çok tecrübelerim fiyatların iyiden iyiye yukarı tırmanacağı yönünde özellikle de nvidia tarafında.

5080 bundle olarak alıp 5070 gelince mhlerine dilenebilirsiniz ben 5080 istiyorum vermeniz lazım diye. (Zamanında çok yapan oldu)

Yapacakları başlığı koydukları ürünü tüm tuşlara basmışlar rog strix yazıp prime diyip tuf 5070 görünce şoke oldum.
Aslında Amazon değişik bir firma bu seti alıp başlığa bakarak aldım kandırıldım desen başlıktaki ürünleri yollayabilir müşteri memnuniyeti için ama çingeneliğe gerek yok hiç :)

Geri