DrequanN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 272
fiyat iyi uygulama desteği vs var kaçırmayın
Herkes sağdan soldan baksın en ucuz burada diye atsın o zaman burası Akakçe değil normal fiyatın altında bildiğin ürünün düşmüş fiyatını görürsün paylaşırsın o siteden bu siteden ucuz diye paylaşım olmazaraştıma yaptım hepsiburada mazo trendyolda 1k civarı
haklısın kusur bakmaHerkes sağdan soldan baksın en ucuz burada diye atsın o zaman burası Akakçe değil normal fiyatın altında bildiğin ürünün düşmüş fiyatını görürsün paylaşırsın o siteden bu siteden ucuz diye paylaşım olmaz
bunun yağ oranı ölçümü ne kadar sağlıklı oluyor almak istiyorumBu ürün sık sık 200 liraya düşüyor aynı zaman da şarjlı pil masrafı da olmuyor. Bu ürün varken hiçbiri alınmaz bence
![]()
Yui KB13 Akıllı Vücut Analiz Tartısı – Yağ, Su, Kas, Kitle Endeksi & Kilo Ölçer Dijital Baskül - Fiyatı, Yorumları
KB13 Akıllı Vücut Analiz Tartısı – Yağ, Su, Kas, Kitle Endeksi & Kilo Ölçer Dijital Baskül yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
xiaomi den farklı olduğunu düşünmüyorum kaliteli güzel bir marka diğer fason markalar gibi değil , genel de iki haftada bir 200 liraya düşürüyorlar fiyatını dabunun yağ oranı ölçümü ne kadar sağlıklı oluyor almak istiyorum
Hocam düşerse haber eder misiniz ya da 200 TL'ye başka ürün var mıBu ürün sık sık 200 liraya düşüyor aynı zaman da şarjlı pil masrafı da olmuyor. Bu ürün varken hiçbiri alınmaz bence
![]()
Yui KB13 Akıllı Vücut Analiz Tartısı – Yağ, Su, Kas, Kitle Endeksi & Kilo Ölçer Dijital Baskül - Fiyatı, Yorumları
KB13 Akıllı Vücut Analiz Tartısı – Yağ, Su, Kas, Kitle Endeksi & Kilo Ölçer Dijital Baskül yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Teşekkürler hocam ben de gördüm şimdibi youmlara bakın hocam isterseniz boyut ve yanlış ölçme hakkında yorum gelmiş
270 e de bu var geçen hafta bunu da 230 a almıştım ama deneyemedim dahaHocam düşerse haber eder misiniz ya da 200 TL'ye başka ürün var mı
O yorumları yapanlar ürünü bilmediğinden yapıyor, küçük olmasının sebebi ayaklarının o metal görünümlü yere gelmesi gerektiği için bunların boyutları genel olarak böyle. Sağ tarafa elektrik verip soldan alıyor süreye göre sonuç veriyor. Genel olarak yanlış ölçüyor diyenler çorapla vs çıktığından. Yui nin beyazını kardeşim evinde 3 yıldır kullanıyor çok memnunbi youmlara bakın hocam isterseniz boyut ve yanlış ölçme hakkında yorum gelmiş
Teşekkürler hocam ben de gördüm şimdi