DrequanN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 273
en ucuz ve güvenilir burada almak isteyen alsın
evet çok iyi bende 1k ya almıştım aynı anda 2 telefonda şarj ediyor en büyük artısı adaptörden aldım zatenKutusundan 25W adaptör ve iki ucu Type C kablo çıkıyor. Bedava rakam. Şarj aletini S24FE için anneme verip standı kendim aldım, S24U - Buds 2 - Watch 6 Classic üçlüsü için kullanıyorum çok memnunum. Stand fanlı aktif soğutmaya sahip telefon ısınmadan şarj oluyor
S24 fe ısınır mı acabaKutusundan 25W adaptör ve iki ucu Type C kablo çıkıyor. Bedava rakam. Şarj aletini S24FE için anneme verip standı kendim aldım, S24U - Buds 2 - Watch 6 Classic üçlüsü için kullanıyorum çok memnunum. Stand fanlı aktif soğutmaya sahip telefon ısınmadan şarj oluyor
çok bilgim yok ama görüntüü konuşma çok yiyors25 fe kullanıyorum da bunun şarjı çabuk gidiyor gibime geliyor, 1 saat görüntülü konuşma + 1 saat insta vs takılııyorum şarj %35-40 gidiyo normal mi? emin olamadım, baktığımda telefon da yanlış bir şey de yok, şarj aletim bu![]()
oda w dan dolayı hocam biraz daha hızlı olsaymış iyiymişFiyat hakkında yorum yapmayacağım ama ürün çok güzel. Samsung için konuşuyorum şarj %100 olunca şarjı otomatik kesiyor. Isınma olmuyor. Şarj süresi bir tık uzun.
17 pro max ve air için nasıl olur acabaucuza dolapta vs 3d yazıcıdan yapıp satıyorlar buna özel stand