Yardım Bi program indirdim LÜTFEN YARDIM EDİN düzeltmeme

Unknown7

80+
Reaksiyon skoru
69
bi arkadasımın isteği üzerine bi dosya indirdim yapmamam gerekiyordu anlık hata ne yaparsam kalıcı kurtarırım lütfen yardım edin

worldsmp diye bişeydi lütfen yardım edin nasıl tam kurtulabilirim

Programı bilmediğim için bir şey diyemem ama en kafan rahat olacagi sey
worldsmp diye bi yerden indirdim exeyi kurunca bişey oldu gibi mail giriş geldi kapattım başka bişey olmadı ama ne durumda bilmiyorum

worldsmp diye bi yerden indirdim exeyi kurunca bişey oldu gibi mail giriş geldi kapattım başka bişey olmadı ama ne durumda bilmiyorum
worldsmp derken minecraft sunucusundan mı bahsediyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

detay vermeniz lazım

worldsmp derken minecraft sunucusundan mı bahsediyorsunuz?

detay vermeniz lazım
worldsmp.net diye bi siteden mc launcher gibi dedi kolay mod fln kuruluyor onu indirip exeyi kurdum sadece

mail uyarı geldi hallettim fln ama 3 4 kere taradım defender ile başka bi yere giriş yok ama bilmiyorum

worldsmp.net diye bi siteden mc launcher gibi dedi kolay mod fln kuruluyor onu indirip exeyi kurdum sadece

mail uyarı geldi hallettim fln ama 3 4 kere taradım defender ile başka bi yere giriş yok ama bilmiyorum
%60 virüstür format atın garantiye almak için

sanmam tam tarama yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz format atmak istemiyorsanız ama yine de riskli olacaktır
dediğim gibi baya bişey yaptımda kesin silindiğini anlayamammı yani 3 tam 1 cevrimdısıda cıkmadı ama bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri