LPG'ye rekor zam geliyor.

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
563
Sözcü
Orta Doğu'da devam eden savaşla birlikte büyüyen akaryakıt fiyatı artışlarındaki kriz LPG ile devam ediyor. Motorine gelen 2,52 TL’lik zammın ardından LPG'ye de 4 lira 27 kuruşluk tarihi bir zam yolda.

2 Nisan 2026 itibarıyla LPG fiyatları şu şekilde değişecek;

İstanbul: 34,58 TL/LT

Ankara: 34,79 TL/LT

İzmir: 35,06 TL/LT

Biz 2-3 yıla kadar önce tarlada ürün ekiyorduk babam ile birlikte o zamanlar söylemesi ayıp güzel paralar kaldırabiliyordun. Mazot fiyatları arttı ekstradan su parası cartıdır curtudur derken ektiğin pamuk mahsulünün yada mısırın bir getirisi olmadı son 2 yıla yakın maalesef elimizi ayağımızı çektik 2 tane büyük traktör falan vardı pullukları falan düşünmeden sattık. Ürün ektiğin zaman zarara giriyorsun yada elinde bir şey kalmıyor o tarla şu an boş yada yarısını icareye veriyoruz . Çiftçinin hakkı ödenmiyor gerçekten. Mazot fiyatları daha da arttıkça ki ineceğini düşünmüyorum üretim açısından pek hayra alamet değil.

Aklıma hep 50 liralık alanlar geliyor. Rezil ekonomi yönetiminin getirdiklerine bir de dış faktörler ekleniyor.

Sözcü
Orta Doğu'da devam eden savaşla birlikte büyüyen akaryakıt fiyatı artışlarındaki kriz LPG ile devam ediyor. Motorine gelen 2,52 TL’lik zammın ardından LPG'ye de 4 lira 27 kuruşluk tarihi bir zam yolda.

2 Nisan 2026 itibarıyla LPG fiyatları şu şekilde değişecek;

İstanbul: 34,58 TL/LT

Ankara: 34,79 TL/LT

İzmir: 35,06 TL/LT
2 dakikadır yazacak yazı bulamadım benim yerime de yazar mısınız .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri