🔥İndirim Vodafone Üyelerine Kazı Kazan ile 5G Cihazlarda %50 indirim kodu kazanma şansı

30 bin tl fiyat gözüküyor redmi 15 modelinde akakçe üzerinden tam nasıl oluyor bilmiyorum ama 12 ay taksit ile aylık 2500 tl ye sahip olacağın redmi 15 modeli yüzde 50 indirimle az da olsa hatrı sayılır bir indirim ile gelebiliyor kullanıcıya 12 ay taksit oluyorsa özellikle de 6 ay taksit yapıp ücreti azaltmıyorlarsa şayet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun hocam ben 3 model için geçerli sanıyordum başlığı düzenleyebilirim araştıracağım bunu.
ciddi değil hocam yaptıkları kampanyalar çok saçma koskoca firmalar 5g için hayrına 100 telefon dağıtmaktan aciz

ciddi değil hocam yaptıkları kampanyalar çok saçma koskoca firmalar 5g için hayrına 100 telefon dağıtmaktan aciz
şaka mı yaptınız kampanyayı mı saçma buldunuz anlayamadım hocam ama evet gerçekten kılı kırk yarmış markalar turkcell de de bu şekilde diye biliyorum onlarda kazıma görev var mı emin değilim ama limit vardır diye düşünüyorum kullanıcıdan kullanıcıya ben en ucuz tarifeleri kullanıyorum ama her ay interneti aşıp 500 500 fazladan kayıyorlar sicilim bozuk telefonum daha da bozuk 7 senelik huawei kullanıyorum kazı kazan oynatmadı tel.

değil. firmalar adam olsa ciddi olurdu ama
Denetleyebilen bir Devlet olsaydı firmalarda bu kadar başı boş olmazdı da buda başka bir videonun konusu

Harbi 3 ay önce vodafone xiaomi 15 dağıtacaktı ne oldu ona acaba

Denetleyebilen bir Devlet olsaydı firmalarda bu kadar başı boş olmazdı da buda başka bir videonun konusu

Harbi 3 ay önce vodafone xiaomi 15 dağıtacaktı ne oldu ona acaba
kadınlara doğum izni harçlık falan veren şirketler gibi olmuş göstermelik hepsi kaç kadın çalışan var? -toplam 20 bin. kaçı kadın? -var işte

bu kodu sadece mağzadanmı alabiliyoruz kendimiz alamıyormuyuz
yanımda uygulamasından da yapabiliyorsunuz açıkladım hocam talimatları bi takip edin çıkmazsa başka bir mobil cihazdan deneyin mağazada da yardımcı olurlar da kod çıktıktan sonra gitmek daha mantıklı.

benim huawei telde de çıkmadı onlarda direk 5g destekliyor mu desteklemiyor mu desteklemiyorsa al sana flex mağaza diye bi ekrana atıyor apple cihazdan deneyin derim deneyebiliyorsanız

yapabildiniz mi hocam
galiba süresi bitmiş 21-00 ondan olabilir

hmm hergüne bi kazı kazan mı acaba araştırıyorum değilse kampanya cırt rng çok düşük. müşterileri şubeye çekmek için falan yada beklentiyi yükseltmek için hergün belli saatlerde yapmış olabilirler dayanaksız konuşuyorum ama mesela yani

• Uygulama Versiyonu: "Vodafone Yanımda" uygulamasının en güncel sürümde olması şart.
  • Bölgesel Kısıtlama: Bazı 5G kampanyaları sadece 5G altyapısının test edildiği pilot bölgelerdeki (İstanbul, Ankara, İzmir'in belirli noktaları gibi) kullanıcılara öncelikli olarak gösteriliyor.
  • Önbellek (Cache) Sorunu: Uygulama verilerini temizlemediğin sürece eski kampanya ekranında kalıyor olabilirsin.

Böyle bi uyarı yazdı yapay zeka söylediğiniz doğru olabilir yapay zekayı manipüle etmediyse mhergün bir defa kazı kazan yapılıyor diyorç bölgesel kısıtlama olayı da doğru bazı kullanıcılara öncelik sağlamak adına bazı hesaplamalar yapılıyor sanırım belli saatler arasında kullanıcıları ekrana çekmek için.

Son düzenleme:
30 bin tl fiyat gözüküyor redmi 15 modelinde akakçe üzerinden tam nasıl oluyor bilmiyorum ama 12 ay taksit ile aylık 2500 tl ye sahip olacağın redmi 15 modeli yüzde 50 indirimle az da olsa hatrı sayılır bir indirim ile gelebiliyor kullanıcıya 12 ay taksit oluyorsa özellikle de 6 ay taksit yapıp ücreti azaltmıyorlarsa şayet

hayırlı olsun hocam ben 3 model için geçerli sanıyordum başlığı düzenleyebilirim araştıracağım bunu.
Tam da olması gerektiği gibi; ürünün fiyatı 2.5-3 kat artsın, 500 TL indirim versin...

Geri