İkinci el Rtx 5080 Gigabyte Gaming OC - 55.000 TL ekran kartı alınır mı?

İkinci el, fanı tamirli, faturasız, garantisiz rtx 5080 gigabyte gaming oc alınır mı?

• Kafayı mı yedin? Kesinlikle alınmaz.

Oylar: 10 50.0%
  • Sıfır fiyatı 85.000 TL. Fiyatlar ıçuyor. Riske girmeye değer. Bundan dolayı alınır. 55.000 TL

Oylar: 3 15.0%
  • (Alınır) 50.000 TL

Oylar: 4 20.0%
  • (Alınır) 48.000 TL

Oylar: 2 10.0%
  • (Alınır) 46.000 TL

Oylar: 0 0.0%
  • (Alınır) 44.000 TL

Oylar: 0 0.0%
  • (Alınır) 42.000 TL

Oylar: 3 15.0%

• Oy kullanan toplam üye
    20

Chitragupta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277

Linkteki ürün red flag kategorisinde gibi bir ürün. Orta fanın kanatlarından biri kırık ve sanırım yapıştırılmış. Termal macun yenilenmiş. Fatura yok! Garanti yok! Buna rağmen satıcı tamir yok (sanırım içini kast etmiş), ürün sıfır ayarında! demiş.

Furmark test değerleri eğer yeni yapıldıysa iyi gibi.

Piyasadaki en düşük fiyatlı ikinci el rtx 5080. Model güzel sayılır. Test yapılmasına olumlu bakmış. Bu riski almaya değer bir aralık mı?

Kendim için değil de forumdaki arkadaşların hazır fiyatlar uçmaya başlamışken böyle bir ilanı alıp almamaya karar vermesine yardımcı olur düşüncesindeyim.

Satıcı arkadaş da aramızdaysa neden bu fiyata satılabileceğini / satılamayacağını anlamış olur.

Şahsi yorumum alınmaya değer bir risk olmadığı yönünde. Değerler şimdi iyi gibi gözükse de 2 ay sonra fandaki dengesizlik yüzünden sıkıntı çıkabilir. Alınabilir aralığı 45-46 k olur düşüncesindeyim. Sizlerin yorumları nelerdir?

Son düzenleme:

Linkteki ürün red flag kategorisinde gibi bir ürün. Orta fanın kanatlarından biri kırık ve sanırım yapıştırılmış. Termal macun yenilenmiş. Fatura yok! Garanti yok! Buna rağmen satıcı tamir yok (sanırım içini kast etmiş), ürün sıfır ayarında! demiş.

Piyasadaki en düşük ikinci el rtx 5080. Model güzel sayılır. Test yapılmasına olumlu bakmış. Bu riski almaya değer bir aralık mı?

Kendim için değil de forumdaki arkadaşların hazır fiyatlar uçmaya başlamışken böyle bir ilanı alıp almamaya karar vermesine yardımcı olur düşüncesindeyim.

Satıcı arkadaş da aramızdaysa neden bu fiyata satılabileceğini / satılamayacağını anlamış olur.

Şahsi yorumum alınmaya değer bir risk olmadığı yönünde. Değerler şimdi iyi gibi gözükse de 2 ay sonra fandaki dengesizlik yüzünden sıkıntı çıkabilir. Alınabilir aralığı 45-46 k olur düşüncesindeyim. Sizlerin yorumları nelerdir?
piyasadaki en ucuz alınır eli yüzü düzgün 5080 70-73k civarında bulunuyo. bu bi tık daha üst seviye bi kart. 50k max olacak şekilde alınabilir. 45k biraz az bu kart için vermez diye düşünüyorum. 50k nın ne kadar altına ikna edersen o kadar iyi 50k max olacak şekilde alınır

geçen ay sıfır zotac 61e gidiyordu imkanı yok alınmaz
Evet ama hem rtx 5000 serisi üretiminin yavaşlaması, rtx 5080'lerin 1 ay önceye göre fiyatların 10.000 TL'ye yakın civarı artması, en düşük sıfır rtx 5080'nin 70.000 TL olması düşündürebilir insanları.

Evet ama hem rtx 5000 serisi üretiminin yavaşlaması, rtx 5080'lerin 1 ay önceye göre fiyatların 10.000 TL'ye yakın civarı artması, en düşük sıfır rtx 5080'nin 70.000 TL olması düşündürebilir insanları.
bana çok mantıksız geldi ikinci elde 57 58 bandına rahatça bulursun 5080 kfg olan bunu almak dümdüz saçmalık 40 45 falan olsa düşündürür belki riski çok fazla 3-5k için
Post automatically merged:

hem satarken de zor olacak ağır hasarlı araba gibi aldığın fiyata ancak satarsın

Fatura yok garanti yok ne yaptı bu adam birinin kasasından kopartarak çaldı da orta fanı mı kırdı 1 senelik malda fatura olmaması nedir? Maden ocağında mı çalıştı ki bu kart 1 senede macun bakımına giriyor? Gaming oc ortanın üstündedir iyidir ama riske değmez. Çıkarıp 55k peşin nakit bunu alacağına taksitle 70kya al sıfır malı, kafan rahat olsun.

Fatura yok garanti yok ne yaptı bu adam birinin kasasından kopartarak çaldı da orta fanı mı kırdı 1 senelik malda fatura olmaması nedir? Maden ocağında mı çalıştı ki bu kart 1 senede macun bakımına giriyor? Gaming oc ortanın üstündedir iyidir ama riske değmez. Çıkarıp 55k peşin nakit bunu alacağına taksitle 70kya al sıfır malı, kafan rahat olsun.

Macun yenileme kısmını ve fatura, garanti olmamasını ben de anlamadım. "Fanı düzeltirken bir de macun yenileyeyim, macunu yenilediğim için garanti de kalmadı, fautarayı da kaybettim." gibi mi demeye getirdi. Bilemedim.

Diğer bir aklıma gelen, bu ürünün fan değişimi veya termal bakımı, ücreti karşılığı gigabyte servisinde bu şartlarda yaptırılabiliyor mu?

Macun yenileme kısmını ve fatura, garanti olmamasını ben de anlamadım. "Fanı düzeltirken bir de macun yenileyeyim, macunu yenilediğim için garanti de kalmadı, fautarayı da kaybettim." gibi mi demeye getirdi. Bilemedim.

Diğer bir aklıma gelen, bu ürünün fan değişimi veya termal bakımı, ücreti karşılığı gigabyte servisinde bu şartlarda yaptırılabiliyor mu?

Ben sordum "DLSS 5 sanatı öldürüyor diye kartı bir anlık sinirle fırlattım, sonra da pişman olup bakımlarını yapıp ilan açtım ve yeni bir NVIDIA kart aldım" dedi bana.

Şaka bir yana muhtemelen jel akma problemi olmuştur hocam. Bakım falan hikaye gibi. Fan olayı soru işareti tabii. Kart bu haliyle bence iyi ihtimalle 40-45 aralığına alıcı bulur güncel piyasada. Ki satıcı o fiyata düşmek istemeyecektir haklı olarak. Alıcıya da satıcıya da bol şans şeklinde bir ilan :D

Ben sordum "DLSS 5 sanatı öldürüyor diye kartı bir anlık sinirle fırlattım, sonra da pişman olup bakımlarını yapıp ilan açtım ve yeni bir NVIDIA kart aldım" dedi bana.

Şaka bir yana muhtemelen jel akma problemi olmuştur hocam. Bakım falan hikaye gibi. Fan olayı soru işareti tabii. Kart bu haliyle bence iyi ihtimalle 40-45 aralığına alıcı bulur güncel piyasada. Ki satıcı o fiyata düşmek istemeyecektir haklı olarak. Alıcıya da satıcıya da bol şans şeklinde bir ilan :D
Hocam jel akma durumu dikey takınca oluyor sadece bu adam normal takmış. Kardeşim de temmuzda 5080 aorus master aldı jel akma oluyor alma dediğim halde kendisi araştırmış dikey takanlarda sıkıntı olmuyormuş 2. partiden sonra düzeltmişler zaten dedi aldı bir sıkıntı yaşamadı.

Değil fırlatma 20 santimden bıraksa dışı paramparça olur iyi sallamış aslında yazıp dalga geçmek lazım da ah almak istemiyorum :kekw:

Hocam jel akma durumu dikey takınca oluyor sadece bu adam normal takmış. Kardeşim de temmuzda 5080 aorus master aldı jel akma oluyor alma dediğim halde kendisi araştırmış dikey takanlarda sıkıntı olmuyormuş 2. partiden sonra düzeltmişler zaten dedi aldı bir sıkıntı yaşamadı.

Değil fırlatma 20 santimden bıraksa dışı paramparça olur iyi sallamış aslında yazıp dalga geçmek lazım da ah almak istemiyorum :kekw:

Normal taktıysa epey garipmiş macun yenilenmesi harbiden hocam. Yepyeni kart epey talihsizlikler yaşamış üzüldüm şahsen. Risk almayı sevenlere bir şey diyemem ama ben kartı bu haliyle ve garanti devre dışı şekilde ölü fiyata bile satın alsam geceleri gözüme uyku girmez :D

Ek olarak Gaming OC modeli için 67 derece 2000 devir bu mevsimde biraz fazla geldi bana. Bu modelin daha serin çalışması gerekmez miydi sizce de?

1 sene de fana ne yaptın yada ne için kullandın uçak mi uçurdun da bu hale getirdin diye sorarlar gidip 55 lira veriyorlar paranın bulunmadığı bu dönemde bir de malın kıymetini bilmiyorlar alma bence git sıfır ti al daha mantıklı uğraşılmaz

1775081720113.webp

ne ıcın satıyor acaba, para ihtiyacı olsa takası kabul etmez, yuksetlmek ıcın olsa yıne kabul etmez, niye dusuk kart ile takas kabul etsın kı mantıksızç Bir sıkıntısı derdi var bence kartın.

Piyasadaki en düşük fiyatlı ikinci el rtx 5080. Model güzel sayılır. Test yapılmasına olumlu bakmış. Bu riski almaya değer bir aralık mı?

Böyle kartları kim niye alır anlamıyorum, indirimlerde 45K ya sıfır taksit imkanlı 5070Ti ler düşüyor ikinci el temizleri daha da ucuz ve arada ortalama %10 performans farkı var. Paranız normal bir 5080 almaya yetmiyorsa 5070Ti alıp geçin neden fanı kırık garantisi olmayan saçma sapan bir kart alasınız ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,255
Üyeler
190,883
Son üye
yasin54.
Geri