Kule tipi soğutucu önerisi

Faruköse

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar, sistem bilgilerini aşağıda paylaştım. İşlemci fanı boşta bile %40 civarında çalıştığı için çıkan ses beni oldukça rahatsız ediyor. İleride Ryzen 5 5600 veya daha üst bir modele geçebileceğimi de göz önünde bulundurarak, kule tipi bir soğutucu önerebilir misiniz?

Arkadaşlar, sistem bilgilerini aşağıda paylaştım. İşlemci fanı boşta bile %40 civarında çalıştığı için çıkan ses beni oldukça rahatsız ediyor. İleride Ryzen 5 5600 veya daha üst bir modele geçebileceğimi de göz önünde bulundurarak, kule tipi bir soğutucu önerebilir misiniz?
Phantom Spirit.

ben djital olanını kulanıyorum pişman etmez
https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

1775075732297.webp

Phantom Spirit öneririm. Bütçene göre yukarıdaki arkadaşınkine benzerini de alabilirsin. Assasin'e göre fazladan borusu var.

bütçen ne kadar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,591
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri