Panel tipi va yazıyor açıklamada. Bait benceA101 satıyor 2k 240hz modeli bedava fiyat kendim sipariş ettim iptal etmezler ise çok iyi fiyat ihtiyacı olan çöksün
Panel tipi va yazıyor açıklamada. Bait benceA101 satıyor 2k 240hz modeli bedava fiyat kendim sipariş ettim iptal etmezler ise çok iyi fiyat ihtiyacı olan çöksün
ben 20dk sonra iptal ettim provizyondayken yırttım o yüzden net bir şey diyemiycem hocam. karta artı eksi olarak bile geçmemiş.iadeyi ne kadar zamanda yapıyolar bizim ark da almıs
Valla hocam ben sipariş ettim sonra foruma paylaştım hoş olmadı a101 ayıp kardesim yaAlmıştım bir adet üzücü oldu, zalimsin a101
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forumda denk gelmese daha tatsız bir durumla karşılaşacaktım, hazırlanıyor aşamasında gördüm. Üzülmekle, rahatlamak arasında bir yerdeyim![]()
Vatandada ramler kaçtı botlu al satçılar yüzünden, dedim her şeyde bi hayır vardır bak oled monitör düştü buda gol değilmiş. Benim karşı kalede uğurcan var galiba geçirmiyor meret.Valla hocam ben sipariş ettim sonra foruma paylaştım hoş olmadı a101 ayıp kardesim ya