32 GB CL30 Ram + NZXT Kraken Elite Paketi 25.000 TL

Max geçenki gibi wd 1tb 5000'e düşer bence daha altı zor. Botçu al satçılar yüzünden indirim konusu gelmeden 10dk da stok bitiyor. Matrix neo gibi avlıyor elemanlar. Hiç elalemin yüzü gülsünde yok :) Satıcıların kampanyalı fiyatlarda al satçılara önlem alması lazım. Vatan umarım dersini almıştır ram olayında.
Uğraşınca bir şekilde bulunuyor da zaman lazım. Arkadaşa 25.000 liraya sıfır kutusunda jelatinli RTX 5070 + 12 bin liraya Ram+SSD set almıştık sarı siteden. Arz-talep mezvusu, elbet bir noktada tüketiciye göre hareket etmek zorundalar, tüketici almazsa zararına bile olsa satmak zorunda kalırlar. Sabretmek lazım biraz

Uğraşınca bir şekilde bulunuyor da zaman lazım. Arkadaşa 25.000 liraya sıfır kutusunda jelatinli RTX 5070 + 12 bin liraya Ram+SSD set almıştık sarı siteden. Arz-talep mezvusu, elbet bir noktada tüketiciye göre hareket etmek zorundalar, tüketici almazsa zararına bile olsa satmak zorunda kalırlar.
Bu ülkenin insanında ortak yapılanma yok, artık ne yazıkki güzelim ülke fırsatçı cenneti oldu. Kampanyalı ürün görünce ben bir tane alırım derim bana denk geldi ben mutlu oldum başkasıda olsun, artık kalmamış õyle. Adam 50 tane hesap açıyor hepsinden çekiyor. Kampanyalı marketing olarak açmış satıcı ürünü o al satçının yaptığı ticarette hem etik olarak hem dini olarak bakarsan sakata giriyor. Üstüne ben beddua etmem ama birsürü kişiden bedduada yiyor. Boykot yaparsın, sen yaparsın ama :) Diğerleri boykotu fırsat bilip 1000tl altına ürün alır kendini kârda zanneder. Dediğin gibi ürün fiyatını tüketici belirler fakat bizim ülkede bilinçli tüketici kalmadı. 1000tl düşünce tekrar düşmez diye damlanıyor hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunuda o alsatçılara desen sen kaçırmışsın, bizim yerimizde sen olsaydın sende alırdın satardın gözünüz kaldı diye falan kendilerini avuturlar. Önce aç gözlü olmamak, insan olmak lazım. Çocuk var mesela vatan ram konusunda 16gb ram alamamış sistemini dizememiş öbürü daha ram gelmeden birsürü rami sarıda ilana koymuş biraz vicdanda lazım :)

Son düzenleme:
2x16 7779 tl 2x32 10000-10500 civarına alındı daha da kelepir denk pek gelmez gibi :D 96 gb 17 yada 21 k civarına satıldu sanırım :D

Bizim ülkede fiyatlarda düşüş yok ama yurtdışında düşmeye başlamış almayın beyler daha da düşsün eski fiyatlara dönene kadar almayın eğer çok acil değilse bekleyin. Şuanda en f/p pc'i bile alsanız ram ve ssd krizi yüzünden satarken zarar edeceksiniz.

Bizim ülkede fiyatlarda düşüş yok ama yurtdışında düşmeye başlamış almayın beyler daha da düşsün eski fiyatlara dönene kadar almayın eğer çok acil değilse bekleyin. Şuanda en f/p pc'i bile alsanız ram ve ssd krizi yüzünden satarken zarar edeceksiniz.
İlk yükseliştede de aynı çağrı yapıldı ama bir işe yaramadı maalesef ihtiyacı olan alıyor bende mesela 225f h810m-g 2x16 6000 cl 36 ram 25k gibi bir fiyata aldım biraz uyguna geldi piyasındada ama maalesef şimdilik durum bu inşallah düşer de insanlar sistemini rahatça yükseltir

İlk yükseliştede de aynı çağrı yapıldı ama bir işe yaramadı maalesef ihtiyacı olan alıyor bende mesela 225f h810m-g 2x16 6000 cl 36 ram 25k gibi bir fiyata aldım biraz uyguna geldi piyasındada ama maalesef şimdilik durum bu inşallah düşer de insanlar sistemini rahatça yükseltir
Elinde idare edecek sistemi olmayan mecbur alacak ama idare edebilecek durumda olanlar almamalı bence.

son keriz avı girişimleri

istemeye istemey düsürüyorlar :D

Arkadaşlar illaki belli seviyelere düşebilir ancak bizim ülkemizde bişeylerin fiyatının avrupa veya global fiyatlar ile entegre şekilde düştüğüne hiç denk gelmedim yani demek istedigim o 1 1.5 sene önceki fiyatlara asla dönmez emin olun ara ara vatan gibi firmalarda 10 dakikalık indirimler yakalarsanız ne mutlu onun dışında imkansıza yakın bi olay.

Arkadaşlar illaki belli seviyelere düşebilir ancak bizim ülkemizde bişeylerin fiyatının avrupa veya global fiyatlar ile entegre şekilde düştüğüne hiç denk gelmedim yani demek istedigim o 1 1.5 sene önceki fiyatlara asla dönmez emin olun ara ara vatan gibi firmalarda 10 dakikalık indirimler yakalarsanız ne mutlu onun dışında imkansıza yakın bi olay.
Bizim ithalatçılar sağ olsun zaten avrupadan bağımsız olarak tekel gibi takılıyorlar orası doğru ama yine de araştırarak güzel fiyatlara denk getirilebiliyor, maalesef elden başka bir şey de gelmiyor zaten

Asla asla demeyin, fiyatların çakılması ufacık bir habere bakar.

1775129058022.webp

Promosyon paketleri devam ediyor, alınacak fiyat değil tabi ama tüketici için güzel sinyaller

Mining zamanıda asla bitmeyecek ekran kartı alamayacağız diyorlardı bir anda ortalık kart dolmuştu, bu sefer mining zamanındaki gibi bir durum yok ama fiyatlar illaki düşecek.
Forumdakilere kalsa 2-3 yıl boyunca kimse ram alamayacak.

Geri