Nasıl açılır bilmiyorumHattında 5G kapalı olabilir
Kullanma zaten rezalet bişe ne diye geçtik anlamıyorum. Çeken herde hız arttı da çekmiyo hiçbir yerde. İnterneti daha fazla harcıyo ve telefon cayır cayır. S25 ultra böyle yanıyosa seninki elinde erir sanırım. Ben 4.5g ye çektim geriTelefonum redmi 12 pro 5g ama yinede 5g kullanamıyorum turktelekom 50 vermiyor sizdede yapıyormu aynısını
Mobil uygulamasında işlemler kısmından ayarlara gir oradan hat ayarları oradan da 5g yi açNasıl açılır bilmiyorum
Bende aynı şekilde bir de radyasyon muhabbeti geldi kulağıma ama dogru mudurKullanma zaten rezalet bişe ne diye geçtik anlamıyorum. Çeken herde hız arttı da çekmiyo hiçbir yerde. İnterneti daha fazla harcıyo ve telefon cayır cayır. S25 ultra böyle yanıyosa seninki elinde erir sanırım. Ben 4.5g ye çektim geri
radyo dalgaları iyonize radyasyon olmadığı için sorun olmazBende aynı şekilde bir de radyasyon muhabbeti geldi kulağıma ama dogru mudur
6g de sorun o tabi g ler arttıkça o da artıyo ama 5g de radyasyondan daha büyük sorunlarımız varBende aynı şekilde bir de radyasyon muhabbeti geldi kulağıma ama dogru mudur
Nedir hocam6g de sorun o tabi g ler arttıkça o da artıyo ama 5g de radyasyondan daha büyük sorunlarımız var
ısısnma sorunu, daha fazla internet yemesi ve çekmemesiNedir hocam