MelihSak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 229
bunda gerekmiyodetayları iyi okuyun arkadaşım akbank da aynısını yaptı detay okumadan kredi kartı olması gerekiyormuş boşa akbanklı oldu
onu da yapabilir zaten davet kodu başka promosyon kodu başka birini başta giriyor diğerini banka mobil uygulamasındagarantinin bundan daha iyi yeni müşteri kampanyası var, örn davet edene 1250, davet edilene 1250 bonus.
Garantili olurken başta kod girilmiyor.onu da yapabilir zaten davet kodu başka promosyon kodu başka birini başta giriyor diğerini banka mobil uygulamasında
kral olduktan sonra profil kısmına en az 5 tane giriliyor hepsi ayrı kampanyaGarantili olurken başta kod girilmiyor.
hekral olduktan sonra profil kısmına en az 5 tane giriliyor hepsi ayrı kampanya
hayır girilmiyor 1 tane kampanyadan yararlanabiliyorsunonu da yapabilir zaten davet kodu başka promosyon kodu başka birini başta giriyor diğerini banka mobil uygulamasında
kral 6 hesaptan yaptım allah aşkına her ay yeni kampanya çıkıyor 4 5 tane ref ve o bilet tarzı site kampanyalarıhayır girilmiyor 1 tane kampanyadan yararlanabiliyorsun
bende hepsine katıldım bir çok kampanya varBen de yaptım dostum, hatta müşteri hizmetlerini aradım kampanya koşullarında yazıyor sadece 1 kampanyaya katılabilirsiniz dedi.İsteyen risk alabilir.